Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgren ger svar på tal – efter Anders Pihlblads kommentar i sändning

19 jan, 2024, 20:30 
Pernilla Wahlgren gästar Nyhetsmorgon efter premiären av den egna showen på Cirkus. Då ställer Anders Pihlblad en fråga om snusket.
Annons

Nu väntar en hektisk tid för Pernilla Wahlgren, 56. Tillsammans med sin ensemble ska hon föra 114 föreställningar av showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending, både i Sverige och Norge.

Dagen efter premiären på Cirkus gästade hon Nyhetsmorgon.

Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!Brand logo
Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!

Pernilla Wahlgrens avslöjande i Nyhetsmorgon

Programmet leddes av Soraya Lavasani, och Anders Pihlblad. Och det är en nöjd och stolt Pernilla de når på fredagsmorgonen:

– Alltså det var helt otroligt. Det var så mycket kärlek från publiken och vi fick betalt i skratt. Det är det man vill ha när man jobbar med humor. Så vi är jättelyckliga. Trötta men lyckliga, säger Pernilla Wahlgren.

Hon gör showen ihop med Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki, samma gäng som hon gjort två hyllade shower med förut. Denna har kallats för deras "första avskedsturné". Men i Nyhetsmorgon avslöjar Pernilla att det verkar bli den första, och sista.

Annons

– Jag tror att det bara kommer bli en dock med det här gänget. Det här är vår tredje show tillsammans, vi har jobbat tillsammans i sex år vilket är helt sjukt. Men vi har så fruktansvärt kul tillsammans så man vill bara göra det om och om igen! Men det kommer nog bli den sista.

Pernilla Wahlgrens svar på Anders Pihlblads fråga om snusket

En total skrattfest väntar alltså publiken i vår. I showen skojar Pernilla bland annat mycket om sin make Christian Bauer, som var på plats på premiären. Soraya frågar hur det landade.

Annons

– Jo men det landade så bra. Han har inte velat se någonting av reaktionerna eller någonting. Och han är med ganska mycket! Men det är ju så – jag älskar att driva om mig själv och mitt liv. Och då blir det så, nu kan jag inte driva om att jag är singel längre. Så då driver jag om min kära make, säger Pernilla.

Då flikar Anders Pihlblad in:

– Jag var ju där igår och som du själv sa, det drivs väldigt mycket med honom. Det är väldigt mycket snusk också i showen..., konstaterar han.

– Ja men det är ju lite så jag jobbar. Jag tycker att det är roligt. Jag blir ju fnissig av det själv. Det är ganska mycket snusk men jag hoppas att vi ändå lägger det på en nivå så att det känns okej. Folk skrattar i alla fall väldigt väldigt mycket. Och det är väl självaste poängen, säger Pernilla och ger svar på tal.

Foto: TV4

Annons