Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren har ångrat sig med bröllopet – kommer gifta sig igen

12 dec, 2023, 18:30 

Pernilla Wahlgren har gjort en tvärvändning.

Annons

Det var förra veckan som Pernilla Wahlgren plötsligt publicerade en bild på sig själv i brudklänning med Christian Bauer utanför Lidingö Kyrka.

– So this just happened….! skrev stjärnan under bilden.

I största hemlighet har hon och Christian blivit äkta makar, med den närmsta kretsen som vittnen. Men nu avslöjar hon att hon kommer göra om bröllopet.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Pernilla Wahlgren har ångrat sig med bröllopet

Ja, Pernilla som annars är väldigt öppen med stora livshändelser valde att gifta sig helt och hållet i smyg. Inget enormt pressuppbåd utanför kyrkan och ingen kändistät fest efteråt – det var den närmsta familjen och ett firande på Villa Wahlgren efteråt.

Annons

– Vi ville ha en liten, intim bröllopsmiddag hemma i huset med bara våran närmsta familj.Jag berättade det för Bianca, och på bara 2 veckor styrde hon upp det vackraste och mest otroliga bröllop vi någonsin hade kunnat önska oss…! skriver Pernilla på Instagram.

Samtidigt har vi i Wahlgrens värld fått se hur Pernilla och Christian letar bröllopslokal i Marbella, och till Expressen har Pernilla tidigare gjort det tydligt:

– Det kommer inte att bli i kyrkan, det är helt klart i alla fall. Sedan funderar vi fortfarande på om vi ska göra det i Spanien eller här hemma. Berg och hav är mina två element. Vi förlovade oss i fjällen så det lutar åt att det sker nära havet.

Annons

Pernilla Wahlgren kommer gifta sig igen – avslöjar själv

Men Pernilla har alltså ångrat sig, och det blev trots allt ett bröllop i kyrka. Anledningen bakom tvärvändningen berättar hon i podcasten Wahlgren och Wistam:

– Tiden går fort och livet är skört.

Däremot är inte drömmen om ett hejdundrande bröllop på varmare breddgrader helt krossats. I podcasten avslöjar Pernilla att det blir ett till bröllop, nästa år. Det planeras äga rum utomlands som ursprungsplanen var, och då är också vänner bjudna.

Annons

– Det ska bli en fest som ingen ska glömma, säger hon i podcasten.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer efter sitt bröllop, omgiven av sina barn

Foto: TT/Instagram

Annons