Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren har fått familjemedlemmens diagnos bekräftad: "Berättar samma sak om och om igen"

17 apr, 2024, 19:30 
Pernilla Wahlgrens familjemedlem har fått sin diagnos – nu har vi en förklaring till beteendet.
Annons

Pernilla Wahlgren har tvingats hantera många motgångar i sitt familjeliv. Flera av dem i det offentliga, eftersom Wahlgren-klanen troligen är landets mest publika familj.

Nu har en av hennes familjemedlemmar fått en mental diagnos. Detta blev avslöjat i den norska talkshowen Else.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgrens familjemedlem har fått sin diagnos

Bianca Ingrosso gästade programmet och berättade där att hon nått ett slags personlig milstolpe. Psykologer har gett henne diagnosen ADHD.

Pernilla Wahlgren
Nu har vi två bekräftade fall i Wahlgren-familjen!TT

– Jag är så glad. Jag har väntat hela mitt liv på att få en diagnos, säger Bianca i Else enligt den norska tidningen Nettavisen.

Annons

Jämte Bianca sitter utöver programledaren Else Kåss Furuseth också entreprenören Petter Stordalen. Han har misstänkt att han har ADHD – men friskförklarats av läkarna.

– Jag är utredd utvändigt och invändigt flera gånger. Jag gör en massa saker som jag inte borde göra, men jag kan inte skylla på diagnoser, säger Petter i programmet.

– Jag skyller gärna på min diagnos, det är så skönt, flikar Bianca skämtsamt in.

Pernilla: "Berättar samma sak"

Faktum är att Bianca inte är ensam i Wahlgren-familjen om sin diagnos. Den har även mamma Pernilla fått, vilket hon berättat om i podcasten Wahlgren & Wistam.

– Man träffar en psykolog som är specialist på olika typer av diagnoser. Man sitter och pratar först väldigt länge, svarar på frågor, svarar på formulär och fyller i. Sedan får man ses igen och då sitter man i flera timmar och gör olika tester, säger Pernilla i ett av avsnitten.

Pernilla har upptäckt att hon likt Bianca är väldigt repetitiv.

– Och jag berättar samma saker flera gånger. Och då blir man så här: "Shit håller jag på att bli dement eller vad är det?". Men då sa han att det är en typisk ADHD-grej att man kan berätta en sak och så glömmer du att du har berättat det, och så berättar du det igen för att du fokuserar på det som är viktigt.

Annons