Pernilla Wahlgren har lämnat Christian Bauer – reser bort från Sverige

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har lämnat Christian Bauer kvar i Sverige.
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är fortfarande mitt i den här nykära fasen. Den där man vill träffas hela tiden.

Samtidigt är de två vuxna människor med karriärer och familjeliv, som inte kan läggas åt sidan hursomhelst.

De fick nyligen lite egentid mitt under Pernillas turné. Hon reste land och rike runt med showen "Pernilla Wahlgren har hybris", tillsammans med resten av ensemblen: Edward af Sillén, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Kim Sulocki.

Pernilla Wahlgren har lämnat Christian Bauer i Sverige

När de dök upp på Gotland var Christian med.

"ÄNTLIGEN tillbaka på älskade Villa Alma!!! Har med mig min Christian denna gång på turnén. MYSIGT! Checkat in på mitt 'vanliga rum'. Och fick inte bara en - utan två härliga överraskningar på rummet denna gång..! ( Se bilder ) Nu gör vi oss redo inför kvällens föreställning! Längtar redan!!", skrev Pernilla på Instagram.

Nu är Pernilla på ännu en resa – men den här gången har hon lämnat Christian hemma.

Pernilla har tagit med sonen Theo och besökt sina föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin, på Marbella. De har haft ett hus på Nerja på spanska solkusten sedan millenieskiftet.

"Det är mitt andra hem"

Pernilla är där och laddar batterierna.

"Blir alltid lika lycklig när jag kommer hit! Mitt andra hem", skriver hon på Instagram.

"Nu börjar myset….Höstlov i Marbella för mig blir egentid - både som nu , ensam liggandes i soffan & kolla på alla program jag missat när jag jobbat. Och så egentid med Theo, mamma & pappa här i ”Casa Rosa”. Jag ska bara vara HELT L E D I G i 4 dagar. Minns inte när det hände sist..?!Såå mysigt & värdefullt..!!!

Det var på Christinas initiativ som hon och Hans köpte huset i Nerja.

– Jag drömde väldigt länge om ett andra hem i solen och ville hitta någonstans där jag kunde skapa det. Inte så mycket det att jag ville ha ett semesterboende utan ett hem i solen där jag kunde slappna av, stressa av och njuta av värme och sol. Bara vara. När vi fann det här, blev det precis så som jag drömde om, har hon sagt.