Pernilla Wahlgren hyllar sonen Benjamin Ingrosso

pernilla wahlgren benjamin ingrosso

Fräckt, tyckte vissa men Pernilla Wahlgren hyllar sonen Benjamin Ingrossos kungliga kupp med prinsessan Sofia.

Artisten Benjamin Ingrossos framträdande på Idrottsgalan har blivit en riktig snackis. Han dansade nämligen ut i publiken och blev lite extra vänskaplig med prinsessan Sofia. Han passerade kungligheternas bord och placerade sin hand på Sofias axel och kramade om.

Pernilla Wahlgren ord om Benjamin Ingrosso och prinsessan Sofia

Ett övertramp och etikettbrott menade vissa men Benjamins mamma, Pernilla Wahlgren, hyllar sonen. Hon följde Idrottsgalan från tv-soffan och fotograferade tv:n precis när Benjamin gick fram till Sofia. Bilden publicerade hon sedan på Instagram-stories med texten; “Han charmar även prinsessor!”.

LÄS MER: Sanningen om Lisa Nilssons relation med Benjamin Ingrosso – nu berättar hon

benjamin ingrosso prinsessan sofia

Inte heller Mats Danielsson, som är en expert på vett och etikett, tycker att Benjamin gick över gränsen.

– Jag tror prinsessan Sofia är som alla andra människor. Hon har nog inget emot att Benjamin lägger en hand på henne. Så är vi människor, vi vill gärna bli uppmärksammade. Det här är ett uppsluppet sammanhang. Det är helt okej, säger han till Svensk Damtidning.

Daniel Sofia och Carl Philip på Idrottsgalan 2020

Prins Daniel, prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Idrottsgalan 2020.

Idrottsgalan 2020 blev Carl Philips och Sofias kungliga comeback. De har inte visat sig offentligt på över en månad och har, enligt uppgifter, befunnit sig på semester. Och när arrangörerna i Globen rullade ut den röda mattan dök de upp – solbrända och fina. Prinsen hade dessutom ett hedersuppdrag denna kväll. Han delade nämligen ut Jerringpriset till orienteraren Tove Alexandersson.

Foto: TT