Pernilla Wahlgren hyllas efter personliga bilderna på Instagram – rörande orden: "Något stort"

24 mar, 2023, 08:00 

Många har skickat varma hälsningar till Pernilla Wahlgren efter de nya bilderna.

Annons
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Pernilla Wahlgren, 55, lever minst sagt ett härligt och fartfyllt liv!

Hon har alltid massvis med bollar i luften – allt ifrån shower och tv-inspelningar till familjemys med den stora Wahlgren-släkten.

Och svenska folket får följa med på allt! Pernilla delar ju nämligen med sig av sitt liv både på Instagram och i den egna realityserien Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgrens fina överraskning på sonen Theos födelsedag

Trots att Pernilla alltid har arbetat stenhårt så får hon på något sätt ändå hela livspusslet att gå ihop.

Annons

Hon är en fantastiskt kärleksfull och närvarande mamma till de fyra barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo. Dessutom tillbringar hon en hel del kvalitetstid med kärleken Christian Bauer.

I veckan fyllde Pernillas yngsta son Theo hela 16 år – vilket givetvis skulle firas för fullt!

På Instagram berättar Pernilla om den fantastiska dagen:

"Jag väckte Theo med liten födelsedagsfrukost och presenter innan han drog till skolan. Sedan blev det litet firande på Olli Ristorante med Theos pappa, innan resten av familjen möttes upp på Berns, där Theo fick sin favorit-sushi ”Prestige Omakase” och firades än mer!", skriver hon.

Följarna hyllar Pernilla efter bilderna: "Något stort"

I kommentarsfältet under inlägget är det många följare som har reagerat på samma sak – nämligen vilken fantastisk mamma Pernilla är.

"Vilket underbart liv du ger alla dina barn! Inte för presenternas skull utan för att du låter dom känna att det är deras födelseDAG och att den är ngt stort", skriver en person.

Annons

"Måste bara säga att eran familj vet hur man visar hur man älskar varandra. Inte bara ytligt genom presenter utan genom att visa att man bryr sig, respekterar varandra med värme. Benjamin visade så klart o tydligt i så mycket bättre vilken hög social kompetens ha har o att han är nyfiken och bryr sig om andra. Tack vare dig Pernilla och pappan Ingrosso", skriver en annan.

"Så fint du gör de", skriver en tredje.

Annons