Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i bråk – känsliga ämnet tas upp i tv: "Mådde jättedåligt"

23 nov, 2023, 13:00 
Malou von Sivers och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och kändiskvinnan har hamnat i bråk!
Annons

Pernilla Wahlgren är inte känd som en konfliktsökande person. Men i senaste avsnittet av Malou von Sivers programserie Malou möter kom ett av hennes få bråk upp till ytan igen!

Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbeskedBrand logo
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbesked

Pernilla Wahlgren

Det handlar om Pernillas dispyt med Linda Skugge. Den tog sin början när Pernilla poserade på avklädda bilder för magasinet Café, vilket fick Linda att skriva en kritisk krönika.

”Det är nåt jag inte förstår och det är varför en 33-årig tjej som har familj, ett jobb som går fantastiskt bra och som jag antar att hon trivs med utomordentligt väl känner att hon vill ta av sig kläderna och låta sig fotograferas för en tidning som går åt det råporriga hållet”, skrev Linda i Expressen.

Mer än tjugo år senare startade Linda själv ett konto på tjänsten Only Fans. Där publicerar hon extremt ekivoka bilder – något som fick Pernilal att reagera.

Annons

– Det var väldigt oväntat om man får säga så. Med tanke på hur hon rasade mot mina, i jämförelse, väldigt oskyldiga bilder i Café i början på 2000-talet. Hon bedrev verkligen häxjakt mer eller mindre faktiskt mot mig, sa Pernilla i sin podcast Wahlgren&Wistam.

Pernilla utvecklade sin kritik i en intervju med Aftonbladet.

– Jag blev ledsen och mådde jättedåligt av det för att jag tyckte själv att bilderna var fina och det som var värst var att hon skrev det och ringde runt till andra kända personer som att jag hade visat så mycket mer, sa Pernilla.

Linda Skugge hos Malou – pikar Pernilla Wahlgren

Linda gästar Malou i senaste avsnittet av Malou möter. Där påstår hon att Pernillas anklagelser om dubbelmoral bara fungerade som reklam för hennes Only Fans-konto.

Det gav henne pengar och inget annat, påstår hon.

– Extrema mängder. Jag har tjänat alltså… hon gav mig en årslön. Tack Pernilla. Men hon skiter väl i det. Hon är knappast sur, du kan ju tänka dig hur mycket pengar hon har, säger Linda i programmet.

Annons