Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i bråk med Christian Bauer efter allsångspremiären – rök ihop bakom kulisserna

03 jul, 2023, 21:10 

Christian Bauer berättar nu om bråket med Pernilla Wahlgren efter premiären av Allsång på Skansen.

Annons

Pernilla Wahlgren har greppat micken för första gången som allsångsledare i Allsång på Skansen. Det blev en fartfylld start, med frenetiska applåder från publiken och en upprymd programledare.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

I publiken hade hon även stöd med sig. Stora delar av familjen var på plats för att bevittna hennes debut som programledare och hon passade även på att involvera dem i showen.

Fästmannen Christian Bauer satt i publiken, gungades lite lätt med kroppen och fick bevittna när Pernilla skämtade och med honom. På tv-bilder kunde man bland annat se när han begravde ansiktet i händerna, efter att hon skämtsamt sjungit om att hon ville skaffa ett barn med honom.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har hållit i sin första allsång på Skansen och blickar nu framåt mot vidare allsångsäventyr.

Pernillas bråk med Christian

Numret var bombastiskt, ösigt och ramade in Pernilla Wahlgrens start som allsångsledare. Inför den stora premiären hade hon lagt ned mycket tid för att allt skulle sitta i direktsändning.

Men strävan att nå perfektion har också lett till första riktiga ”grälet” med Christian Bauer. Fästmannen berättar i Pernilla Wahlgrens och Sofias Wistams podd själv om det stora bråket, som inträffade strax efter premiären.

– Jag kan säga så här att vi har haft våra första riktiga gräl de här dagarna. Hon har tänt till på ett sätt som jag inte är riktigt van vid sedan tidigare, säger Christian i Wahlgren & Wistam.

Annons

Pernilla kommenterar bråket

Även Pernilla väljer att uttala sig om bråket. Hon håller inte med om bilden av att hon skulle vara ”stingslig” och tycker snarare att det är Christian som varit lite lättretlig.

– Jag tyckte att han var lite gubbgnällig. Jag skämtade om och med honom, med andra, och då blev han lite sur, säger hon och fortsätter:

– Vi måste kunna skämta med varandra i vårt förhållande, det är ju A och O!

Bråket verkar sedan ha tilltagit. Christian känner en extrem stolthet över Pernilla och tycker att premiären överträffade alla förväntningar.

Annons

– Jag ryser, jag tycker att hon är så jäkla duktig. Det är lite taggarna utåt när man känner att man ska leverera. Jag är så stolt, säger han.

Christian Bauer
Christian Bauer berättar om bråket med Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Foto: TT

Annons