Pernilla Wahlgren i brudklänning utan pojkvännen – bilden startar rykten om förhållandet

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren i brudklänning – här är sanningen bakom bilden.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, levde som singel i många år innan hon hittade kärleken i företagaren Christian Bauer, 55.

Sedan dess har vi kunnat följa deras spirande förhållande på Instagram, där de älskande överöst varandra med kärleksförklaringar.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten på ett av sina inlägg om Christian.

Pernilla Wahlgren i brudklänning – chockar alla

Och alla romantiska resor, familjemiddagar med barnen och magiska båtturer i Stockholms skärgård har fått folk att börja fundera. Pernillas trogna fans har spekulerat i när paret ska ta relationen ytterligare ett steg längre. När går Christian ner på knä?

Döm om deras förvåning när Pernilla plötsligt dök upp i bröllopsklänning på Instagram!

Men om någon hann sätta kaffet i vrångstrupen, så fick synen snabbt sin förklaring i bildtexten. Pernilla har nämligen varit ute på vägarna med sin krogshow "Pernilla Wahlgren har hybris".

"GÖTEBORG!!!Så underbart att vara TILLBAKA på Lorensbergsteatern! Ytterligare TRE UTSÅLDA shower & FANTASTISK PUBLIK!!! Älskar er så mycket att jag vill GIFTA MIG med er allihop!!!! Och ni som missade oss nu - eller vill se oss igen: Vi kommer TILLBAKA redan i jan nästa år!!", skriver Pernilla.

Men klart är att många gjorde en helt annan tolkning av bilden och brudklänningen.

"Men grattis, ska det bli bröllop?", skriver en användare.

"Lyckliga Bauer =)", skriver en annan.

"Ska du gifta dig med din kära?", skriver en tredje.

"Behöver inte bestämma något"

Men än så länge finns det ingen bekräftelse på något frieri. Just nu är Pernilla mitt uppe i bygget av sitt framtida drömhus på Lidingö. Ett arkitektritat hus som rymmer 307 kvadratmeter och har stora ljusa fönsterinsläpp, pool, bar, flera balkonger och en terrass. Dessutom har det fått sitt alldeles egna namn – Villa Nilla. På frågan om Christian ska flytta in i Villa Nilla, tillsammans med Pernilla och Theo, svarar schlagerstjärnan att hon inte vet än – utan att hon får ta dagarna som de kommer.

– Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man, har Pernilla sagt i en tidigare intervju.