Pernilla Wahlgren i sorg – efter hemska beskedet om dottern Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren har fått ett sorgligt besked om Bianca Ingrosso.

TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, släppte något av en bomb under gårdagen. Efter tio säsonger av Wahlgrens värld väljer hon att tacka för sig – och lämna programmet inför nästa säsong.

Pernilla Wahlgren i sorg efter beskedet om Bianca Ingrosso

Förklaringen bakom avhoppet är att Bianca vill lägga mer tid på sitt sminkmärke, CIA.

"Allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag", skriver Bianca själv på Instagram.

Men hur har då programmets andra huvudrollsinnehavare tagit beskedet? Jo, Pernilla Wahlgren verkar stötta sin dotters beslut fullt ut.

Även om hon såklart erkänner att det är med ett visst vemod i botten.

"Och vi är en grym DUO - du och jag, Bianca. Filterlösa, brutalt ärliga och alltid nära till skratt! Förutom när vi bråkar då förstås..! Vilken RESA vi har gjort tillsammans med ”Wahlgrens Värld”…! Och vilken resa DU Bianca har gjort - både som människa & som yrkeskvinna! SÅ OERHÖRT STOLT ÖVER DIG!!! Bianca tar alla sina uppdrag på fullaste allvar & lägger ner sin själ i allt hon gör", skriver Pernilla.

"Kommer tok-sakna"

Relationen mellan mor och dotter har förändrats under programmets gång. När Wahlgrens värld drog i gång 2016 var Bianca 21 år gammal och bodde fortfarande hemma. Nu är hon en fullfjädrad affärskvinna och bor i en lyxvåning med pojkvännen Phillipe Cohen.

"Kommer tok-sakna min wing man och andra halva ständigt vid min sida… Men som TUR är, så förgyller ju Bianca mitt liv oavsett filmkameror eller ej…! Och jag lovar er att flickebarnet kommer att dyka upp i rutan ändå framöver - både ”här” & där…!", skriver Pernilla och avslutar inlägget med en hälsning till fansen.

"Och TACK TILL ALLA ER VÅRA ÄLSKADE TITTARE!!! Går inte en dag utan att ni ger oss kärlek , support & pepp både här på insta & när vi möter er på stan! Det är för er skull vi köttar vidare år efter år..!".