Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i sorg – sonen tillbaka på sjukhus

02 okt, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens yngste son Theo behövde nyligen åka in till sjukhus för en brusten blindtarm. Nu är han tillbaka på akuten med en ny skada.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Pernilla Wahlgren har alltid varit en väldigt närvarande mamma och en stor del av sina barns liv.

Barnen Oliver, Bianca och Benjamin hade under en längre tid en komplicerad relation till sin pappa Emilio Ingrosso, och ansvaret hamnade därför hos Pernilla. I dag är deras relation till sin pappa betydligt bättre och de är dessutom vuxna och kan ta hand om sig själva.

Men Pernilla har även sonen Theo som ännu är tonåring. Hon delar vårdnaden med hans pappa Joachim Lennholm, men trots att hon vet att han är i trygga händer är den där gnagande oron aldrig långt borta.

Det visar sig vara med all rätt, då Theo nu är på sjukhus för andra gången på mindre än en månad.

Pernilla Wahlgrens oro för sonen – åkte in akut

I september blev Pernillas oro extra påtaglig när Theo plötsligt fick åka in akut till sjukhus mitt i natten.

"Sover på SÖS med Theo som opererades för brusten blindtarm i natt..! Måste bara få säga att personalen här är heeeeelt fantastisk!!!!", skrev Pernilla då på Instagram.

Annons

När blindtarmen brast bodde Theo hos sin pappa, som meddelade Pernilla att något inte stod rätt till.

– Jag hatar de där samtalet när man inte vet vad det är. När man som mamma inte vet om man ska kasta allt och åka eller om det är något som kan vänta, sa Pernilla i podcasten "Wahlgren och Wistam" och fortsatte:

– När jag kom hem sen så bröt jag ihop, då började jag storgråta. Det känns så hemskt som mamma att bara åka hem och så ska min son opereras och föras i ambulans och jag får inte vara med och sitta där bredvid honom.

På grund av restriktionerna var bara en förälder tillåten åt gången, men Joachim och Pernilla bytte sedan av varandra så att Pernilla kunde få finnas vid Theos sida.

Pernilla Wahlgrens son tillbaka på sjukhus: "Stackars"

Lyckligtvis gick operationen bra och Theo har nyligen återhämtat sig. Men så plötsligt var olyckan framme igen.

”Tillbaka på akuten med brutet nyckelben denna gång då.... Stackars Theo som äntligen var tillbaka efter operationen och spelade sin första match.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Men en tackling senare....”

Foto: TT

Annons