Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgrens tårar efter kvällen med Emilio Ingrosso – bara dagar efter frieriet

Pernilla Wahlgrens tårar efter kvällen med Emilio Ingrosso – bara dagar efter frieriet

Foto: TT/Instagram

Känslorna svämmade över – och tårarna gick inte längre att stoppa för Pernilla Wahlgren.

Det har gått tjugo år sedan Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gick skilda vägar efter en relation som fullständigt tapetserat löpsedlarna. Innan skilsmässan fick de tre barn tillsammans, Oliver, Bianca och Benjamin.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Även om de nu lever två olika liv händer de att de möts, speciellt när det rör barnen. Nu delade ex-makarna en alldeles speciell stund tillsammans, som slutade i tårar.

Christina Schollin rörd efter bilderna på Benjamin Ingrosso

Nyligen nådde Benjamin en riktig milstolpe i sin karriär. Trots sin ringa ålder fick han äran att tillsammans med de Kungliga filharmonikerna hålla sin alldeles egna konsert i Konserthuset i Stockholm.

– Det är min största dröm som går i uppfyllelse, säger Benjamin till TV4.

Konserten spelades in i början av september, och tv-sändes på TV4 under fredagskvällen för alla som inte hade möjligheten att bevittna den på plats – och på sociala medier fullständigt svämmar det över med hyllningar.

På plats den speciella kvällen var såklart stora delar av klanen Ingrosso/Wahlgren/Schollin. Benjamin lyckades med sin musik röra både systern Bianca Ingrosso och morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren till tårar.

Hans Wahlgren och Christina Schollin i publiken under Benjamin Ingrossos tv-sända konsert i Konserthuset i Stockholmm

Det var under låten Det stora röda huset, som handlar om morföräldrarnas hus på Lagnö som det brast för Hans och Christina.

Foto: TV4

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos tårar

Dessutom var Emilio Ingrosso på plats, med frun Åsa Ingrosso. Och även om det faktiskt inte syntes på bild var självklart mamma Pernilla Wahlgren där, som på Instagram berättar om tårarna hon ju fick dela med sitt barns pappa Emilio som befann sig under samma tak:

– Jag kan säga att jag storgrät så fort dirigenten slog in orkestern och de började spela ouvertyren med Benjamins låtar - hans musik som han har skapat, skrivit, varit med och arrangerat, skriver Pernilla.

Självklart var Emilio minst lika stolt.

– Vad säger som far till denna underbara son!!!! TI AMO & är världens stoltaste Pappa!!!!, skriver han på Instagram.

Emilio Ingrosso i publiken under Benjamin Ingrossos tv-sända konsert i Konserthuset i Stockholmm

Det var en omåttligt stolt pappa som fick slå sig ned för timmar av skönsång – av sin egna son.

Foto: TV4

När programmet sändes var det bara dagar efter att Pernilla också blivit fästmö med Christian Bauer efter ett frieri i Sälen, och hon berättar att de lyssnade på låtarna i bilen hem – och då kom tårarna igen.

Därför satt inte Pernilla Wahlgren med familjen

Men den uppmärksamma tittaren noterade att Bianca, Emilio och Åsa satt med varandra – men Pernilla syntes inte till. Anledningen? Ett fullspäckat schema, som vanligt.

– Jag fick inte sitta med familjen, berättade Pernilla tidigare i Morgonpasset.

Där var nämligen så att hon själv hade föreställningar på Cirkus, och fick halka in på sonens konsert sent. Av förklarliga skäl fick hon och brodern Linus då en plats på balkongen, det hade ju inte gått att tränga sig in i mitten av parketten till de andra.

Dessutom fick hon smyga iväg tidigare för att hinna tillbaka till sin egen show, så med största sannolikhet kikade Pernilla på sändningen på tv som sändes i fredags, med tårfyllda ögon!

Foto: TT/TV4/Instagram