Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i tårar efter beslutet med Christian Bauer: "Känns overkligt"

25 dec, 2022, 13:00 
Indra Nordemar

Pernilla har nått en ny nivå av lycka – verkar det som.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Åsikterna är många om Pernilla Wahlgren – men att hon ligger på latsidan, är en sak som är solklar att hon inte gör.

210 föreställningar och 195 000 sålda biljetter, bara i år. Wahlgrens värld, hudvårdsmärket L'Acuila, husbygge och flyttkaos, är bara några av sakerna hon mer eller mindre dagligen har på sitt schema.

Det gröna kedjehuset ute på Lidingö är som bekant sålt – och efter många varv: Hela tre års arbete – har hon nu äntligen flyttat in i sitt drömhus, bara ett stenkast ifrån det förra.

Julen har spenderats i det nya, och Pernilla är nu överlycklig, barnen Bianca och Benjamin likaså. Men Christian däremot, är inte lika säker.

Pernillas Wahlgrens nya lyxhus – har flyttat in

"Då har vi FLYTTAT IN…!!! Min älskade stolta pappa var med oss på första take a way-middagen i huset FÖRSTA kvällen, när vi ÄNTLIGEN efter slutsamrådet med Lidingö kommun fick ok på att få flytta in!, skriver Pernilla nu på Instagram och fortsätter:

Annons

"Har GRÅTIT av lycka i dag..! TACK livet!!! Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj!"

Ja som ovan sagt hat ju vägen varit lång. Pernilla har fått flytta från hotell till hem i drygt ett år, då hon i sålde sitt kära hem som blickade över Kottlasjön en aning för tidigt. Men Christian har funnits vid Pernillas sida hela vägen,

"Ibland har det känts som att den här dagen aldrig skulle komma….Sista månaden har varit en kamp mot klockan - men vi lyckades!!! Mycket tack vare dig min älskade Christian Bauer som klivit in som ”projektledare” för "Villa Wahlgren" & styrt upp där jag inte hinner eller kan! Min hjälte!", skriver Pernilla,.

Pernillas och Christian Bauers stora steg i relationen

Och nu har de sitt gemensamma hem. Pernilla och Christian är numera sambor: "På riktigt".

"Och nu ska vi komma i ordning och börja vårt nya liv här i nya huset tillsammans! Vilken lycka! Vilket pirr! Vilken stress! Vilken flyttlådeångest. Vilket KAOS - det har varit!! Men NU…!!!"

På fredagen sov de sin första natt i sitt nya hem. På lördagen samlades Wahlgren / Ingrosso-familjen, och i dag

"Känns smått overkligt"

Foto: TT, Instagram

Annons