Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i tårar – händelsen under julen blev för mycket: ”Då brast det”

28 dec, 2023, 18:30 

Pernilla Wahlgren hade svårt att kontrollera sina känslor efter familjens beslut.

Annons

Trots att det inte finns så många flugor på vintern, ser Pernilla Wahlgren ändå till att slå två flugor i en smäll. Julafton innebär nämligen dubbelfirande och hon både fyller år och firar jul.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Därför sticker julafton alltid ut lite extra i familjen Wahlgren. På morgonen är det Pernillas tid i rampljuset, innan det blir dags för resten av familjen att delta i ett gemensamt firande.

Den här julen fyllde Pernilla 56 år och hon gjorde det med sin andra jul i sitt nybyggda hus ute på Lidingö. Starten på dagen blev ett ögonblick hon sent kommer att minnas – ett minne hon först var tvungen att smälta i några dagar.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren firades rejält när hon fyllde 56 år på julafton.

Vilda firandet för Pernilla

Men nu är Pernilla redo att berätta om det som utspelade sig i villan på Lidingö julen 2023. När hon vaknade på morgonen gjorde hon det med ett barnbarn i sin famn och en hel familj som sjöng för henne.

Med ett leende på läpparna, och tårar i ögonen, kunde hon glatt se på när flera generationer Wahlgren visade sin uppskattning för älskade Pernilla – i ett firande som också innehöll ett crescendo i form av en barnkör.

Pernillas starka ord: ”Då brast det”

I ett inlägg på Instagram skriver hon öppenhjärtligt om den känslokavalkad som sköljde över henne.

Annons

”Att få bli väckt på min femtiosjätte födelsedag av mina föräldrar, mina barn, svärdotter och mitt lilla barnbarn var redan det lycka nog för mig..!

”Men när jag sedan går ner till det som jag tror bara ska vara familjefrukost - och möts av sången från en hel KÖR som står i vårt musikrum och med änglaröster sjunger ”O Helga natt ” - ackompanjeras av Benjamin på flygel - då brast det kan jag säga…!”.

Foto: TT/Instagram

Annons