Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i tårar – orden om Christina och Hans: ”Ledsen”

11 mar, 2024, 18:30 
Pernilla Wahlgren kan inte hålla tillbaka tårarna när mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren kommer på tal.
Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgren kan titulera sig som en av Sveriges största artister. Jobbet får ta stor plats i hennes liv, men det hindrar henne aldrig från att prioritera sin älskade familj.

Hon är otroligt familjekär, vilket framkommer om man följer Pernilla i sociala medier, och hon ser alltid till att ställa upp när pappa Hans Wahlgren och mamma Christina Schollin behöver hjälp.

Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin.Karin Törnblom/TT

Pernillas känslosamma stund

Därför blev det extra känslosamt när hon såg Filip Hammars och Fredrik Wikingssons film ”Den sista resan” på bio. I filmen får vi följa Filips pappa Lars Hammar, som sedan pensionen blivit mer och mer deprimerad.

Annons

Filip bestämmer sig då för att tända hans livsgnista igen, genom att ta med sin pappa till Frankrike, det land de brukade tillbringa somrarna när han var barn, och göra samma bilresa som de alltid gjorde förr.

– Jag har aldrig skrattat så mycket på film tror jag. Jag skrattade sådär otroligt hjärtligt och mycket, och sen gråter man, och man drabbas. Den är så fin, säger Pernilla Wahlgren om filmen i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

”Man blir ledsen”

Pernilla tycker också det är hög igenkänningsfaktor och refererar till sina egna föräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren, och att det är väldigt lätt att hamna i en depression när man inte orkar lika mycket som förut.

Annons

– Man blir ledsen att man plötsligt måste ha rullator, eller man blir ledsen att synen försämras. Då är det så viktigt att vi barn hjälper våra föräldrar att göra roliga saker och skapa minnen med dem även som äldre, säger hon.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren blir känslosam när hon tänker på Christina Schollin och Hans Wahlgren.Karin Törnblom/TT

”Vi får ge tillbaka”

Sofia berättar också att det finns en viss frustration att se sina föräldrar bli äldre och att de inte orkar ligga mycket. Pernilla håller med, men säger att det är något man får köpa som barn.

– För det vet jag som pappa kan säga nu ibland nu när han blir äldre att ”Men ni ska ju inte ta hand om mig”. Jo, det är så livet ser ut! Våra föräldrar tar hand om oss när vi är små och när de blir gamla så får vi ge tillbaka med att ta hand om dem.

Foto: TT

Annons