Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren kan inte bo kvar – flyttar in hos Jessica omedelbart

08 apr, 2024, 16:30 
Pernilla Wahlgren berättar nu själv om skräcknatten.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har knappt en lugn stund. Hon är iväg på det ena uppdraget efter det andra. Ibland är det realityinspelning, ibland är det podcast – och ibland är det föreställning.

Just nu är hon aktuell som en av jurymedlemmarna i ”Masked Singer”, ”Wahlgrens värld” och, som om det inte vore nog, frontfigur i showen ”Happy Ending”.

Happy Ending är också en föreställning som inte har någon fast plats. Därför reser hon just nu genom delar av Sverige för att underhålla det svenska folket.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har ett hektiskt schema.Karin Törnblom/TT

Pernillas mys på hotellet

Nyligen befann sig Pernilla i småländska Jönköping. Då såg hon även till att ladda batterierna efter showen och bestämde sig för att ta in på hotell.

Lyckligt delade hon med sig av efterspelet från showen, som bland annat bestod av kvalitetstid med vännerna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren på hotellet.

De drack bubbel, åt snacks och verkade ha en väldigt trevlig stund. Dessvärre skulle kvällen sluta med en mardrömssituation och en smått panikslagen Pernilla.

Annons

Pernilla kan inte bo kvar

I ett inlägg på Instastory berättar Pernilla Wahlgren själv om händelsen som gjorde att hon fick springa till vännen Jessica Wahlgren och tillbringa natten hos henne.

"Sedan duschade jag och skulle krypa ner under täcket – men fick döda den här tjocka spindeln istället som kom krypandes på min kudde. Så jag sov hos Jessica istället!", skriver Pernilla.

Ja, det är verkligen tur att man har vänner som hjälper till när det krisar!

Pernilla Wahlgren hittar en spindel
Pernilla Wahlgren hittade en spindel i hotellsängen och bestämde sig för att fly illa kvickt.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons