Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren lämnad av Christian Bauer på öppen gata: ”Dumpade henne”

21 jul, 2023, 09:00 

Christian Bauer berättar nu om mötet med Pernilla Wahlgren.

Annons

Christian Bauer har varit en frisk fläkt i Pernilla Wahlgrens liv. Men till en början fick han kämpa för att komma in i hennes liv, då Pernillas tidigare livserfarenheter gjorde det svårt för henne att släppa in någon.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Men till slut sänkte hon garden, släppte in Christian, gav honom en nyckel till hennes nya lyxvilla på Lidingö och nästa sommar är tanken att det nyförlovade paret ska lova varandra evig tro och kärlek.

Först surrades det lite om att bröllopet skulle äga rum redan den här sommaren, men eftersom Pernilla har fullt upp med att ratta nya jobbet som programledare för Allsång på Skansen räcker tiden inte till.

Annons
Christian Bauer stöttar Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen
Christian Bauer var på plats när Pernilla Wahlgren hade sin premiär som programledare för Allsång på Skansen.

Christian Bauers utmaning med Pernilla Wahlgren

I stället får Christian stötta henne genom att sitta i publiken, applådera, tjoa och tjimma med resten av allsångspubliken – eller så får han göra intervjuer och prata om sin stora kärlek.

Det har han nu också gjort. I en intervju med Expressen berättar Christian Bauer att han och Pernilla hade sina utmaningar i början, att det inte var optimalt att träffa någon under pandemin och behöva hålla distans.

Pernilla är som bekant en person med många bollar i luften och eftersom hon hade en delfinal i Melodifestivalen att fokusera på, kunde hon inte bara träffa Christian hipp som happ och riskera att bli sjuk.

Annons

– Vi kunde inte heller lära känna varandra djupare genom att prata i telefon för hon har ju telefonskräck. Men sen så träffades vi ordentligt den 28 mars och då låg vi med varandra, och från det datumet säger vi båda att vi blev tillsammans, berättar Christian.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren hade det lite utmaningar i relationen till en början.

Pernilla blev lämnad av Christian

Den 28 mars befann sig paret hemma hos Christian, som vid tillfället bodde i Svinninge, och Bauer var helt övertygad om att Pernilla skulle åka hem senare på natten.

Men när klockan visade 05.30, och Christians nitiska träningsschema kickade igång, stod han handfallen. Vad skulle nu hända med det cykelpass som han så målmedvetet planerat.

Annons

– Jag visste inte vad jag skulle göra med henne eftersom jag inte skulle hinna köra hem henne till Lidingö, så jag dumpade henne helt enkelt utanför Mall of Scandinavia där jag skulle ha mitt pass.

Pernilla Wahlgren lämnades utanför Mall of Scandinavia
Christian Bauer lämnade Pernilla Wahlgren utanför Mall of Scandinavia.

Christian Bauer berättar att han inte hade något val, han kunde ju inte bara strunta i cykelpasset. Pernilla i sin tur fick ta taxi från Solna till Lidingö, samtidigt som hon på vägen hem förmodligen kontemplerade över fästmannens stenhårda cykelvanor.

– Men anledningen till att jag berättar detta för dig är också för att det säger en hel del om hur viktigt mitt jobb och min träning är för mig. Det är en så stor del av mitt liv. Det är där mitt välmående kommer från, säger den cykeltokige Christian.

Annons
Träningscykel
Christian Bauer väljer nu att berätta om sitt cykelschema för att alla ska förstå hur viktig träningen är för honom.

Foto: TT

Annons