Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgren lämnar helt – beslutet efter tiden ifrån Christian Bauer: ”Tårögt farväl”

Pernilla Wahlgren lämnar helt – beslutet efter tiden ifrån Christian Bauer: ”Tårögt farväl”

Sångerskan berättar nu själv om det tårfyllda avskedet.

Realityserien Wahlgrens värld, succéshowen Hybris och ett kommande uppdrag som programledare i Allsång på Skansen är bara ett axplock av alla bollar Pernilla Wahlgren jonglerar med i luften.

Efter reklamen: Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Slå på ljud

Hon tycks ständigt ha ett fullspäckat schema, som hon omsorgsfullt och noggrant ser till att fylla på så fort det finns en minimal lucka. Vid sidan om finslipar hon även på de sista detaljerna på sitt nya lyxhus.

Ja, att tiden räcker till är högst förvånande. De senaste tre åren har hon turnerat land och rike runt med scenshowerna Kort glad och tacksam, och nu med Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell med något.

Henrik Montgomery/TT

Pernilla Wahlgrens beslut

I lördags gjorde hon ett sista stopp vid Hjälmarens västra strand, där Örebro blev sista anhalt på den långa turnén, och med ett slutsålt Conventum Arena blev det en minnesvärd kväll.

”Och DÄR gjorde vi vår SISTA spelning på vår 3 års långa (med Pandemi-avbrott) Hybris-turné runt om i hela Sverige..!! Över 200 föreställningar har vi avverkat..!!! TACK ÖREBRO!! Ni var OTROLIGA!!”, skrev en känslosam och upprymd Pernilla Wahlgren på Instagram.

Linus Wahlgren, Kim Sulocki, Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson Showen "Pernilla Wahlgren har hybris" på Cirkus i Stockholm

Linus Wahlgren, Kim Sulocki, Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson Showen "Pernilla Wahlgren har hybris" på Cirkus i Stockholm i september.

Karin Törnblom/TT

Pernilla i kris strax före jul: Nu växer oron "Hoppas det inte är allvarligt..."

Pernilla Wahlgrens sorg: ”Tårögt farväl”

Sen var det bara för mångsysslaren att sätta sig i turnébussen och återvända hem till Stockholm. På hemmaplan kommer hon nu avsluta med tre konserter på Cirkus i Stockholm, med en ensemble hon längs vägen kommit att älska djupt.

”Nu avslutar vi med en smäll med TRE SISTA shower på Cirkus i Sthlm, och sen blir det ett tårögdt farväl till mitt älskade Hybrisgäng - och lite välbehövlig julledighet…!”.

Christian Bauers stora lycka

För pojkvännen Christian Bauer kommer det garanterat som ett välkommet besked. Nu får han äntligen lite kvalitetstid med Pernilla Wahlgren, efter att de varit separerade under en längre tid.

Under den hektiska turnéperioden har paret dock kunnat stilla sin längtan genom videosamtal, och Christian har även begett sig ut på vägarna för att ta del av succéshowen.

Förhoppningsvis kan Pernilla njuta av julledigheten, trots att både mamma Christina Schollin och sonen Theo brutit benet, innan det vankas nypremiär för showen Peter Pan går åt helvete den 19:e januari.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren får äntligen lite julledighet och kvalitetstid med pojkvännen Christian Bauer.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT/Instagram