Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgren lämnar nya lyxvillan på Lidingö – förklaringen bakom

10 mar, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgren berättar nu att hon lämnar lyxvillan på Lidingö.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Det krävde sin tid och sina turer innan Pernilla Wahlgren äntligen kunde berätta att lyxbygget ute på Lidingö var klart. Nu hade hon äntligen fått sin oas, den plats där hon bara kan koppla av och njuta mellan alla gig.

Huset stod klart i anslutning till julen 2022. Pernilla bestämde sig då för att öppna dörrarna för hela klanen Wahlgren och bjuda på en minnesvärd jul, och födelsedagskalas, i sitt nybyggda hus.

”Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj! I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen av mina älskade barn och pojkvän”, skrev Pernilla Wahlgren då.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren trivs som fisken i vattnet i nya lyxvillan.Jessica Gow/TT

Pernilla Wahlgrens lyxbeslut

Pernilla behöver inte direkt oroa sig för att familjen inte ska få plats när det vankas stora högtider. Huset på 307 kvadratmeter innehåller två våningar, med flera lyxiga rum och tillbehör som får en att gapa av avund.

Förra sommaren bestämde hon sig även för att komplettera den redan lyxiga villan med en pool. Dessvärre var det oklart om Pernilla skulle kunna provbada i poolen innan vintern knackade på dörren.

– Poolen kommer bli färdig innan det blir snö, men jag är osäker på om det verkligen blir så att jag hinner ta ett dopp i år innan det blir för kallt. Men det kommer bli så lyxig och snyggt när det blir färdigt. Det får bli ”beach 2024” eller ”poolside 2024”, sa Pernilla till Expressen.

Annons

Pernilla Wahlgren lämnar lyxvillan

Trots lyxvillan, och trots att det nu snart är en ny högtid i form av påsk, har Pernilla och familjen valt att skippa firandet i ”Villa Wahlgren” och fira högtiden på annan ort.

För Svensk Damtidning berättar Pernilla att hon och familjen kommer att resa till Marbella, där hon har ett hus, och som så många gånger förr fira påsk i ett spanskt klimat.

– Det gör vi alltid. Vi brukar äta påsklunch och kör väl lite ägg. Det blir nog en blandning av spanskt och svenskt. Påskmat är ju som julmat och jag är inte jättetokig i den typen av mat, berättar Pernilla och säger att hon har flera fina påskminnen från Marbella:

Annons

– Ungarna får springa runt på påskäggsjakt. Jag bor i en liten by som de brukar springa runt i och leta. När de var riktigt små så sprang ungarna runt hos mormor och morfar i Spanien och letade där. Påskäggsjakten är det roligaste, man ritar lappar och så får de leta sig fram till själva slutdestinationen.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren älskar att fira påsk i Marbella.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons