Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren lämnar nybyggda lyxvillan på Lidingö – egna orden

03 jun, 2024, 09:00 
Pernilla Wahlgren har bestämt sig för att lämna villan på Lidingö.
Annons

Det krävde sin tid och sina turer innan Pernilla Wahlgren äntligen kunde berätta att lyxbygget ute på Lidingö var klart. Nu hade hon äntligen fått sin oas, en plats där hon bara kan koppla av och njuta mellan alla gig.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Huset var färdigt strax innan julen 2022. Sedan dess har Pernilla aldrig blickat tillbaka och hon har sett till att komplettera det redan lyxiga huset med att bygga en pool.

– Jag hade först lagt ner de där tankarna, men sen träffade jag på en arkitekt som kom på en lösning för poolen som var bra och jag hade ju redan bygglov för pool så jag kände att det bara var att köra, säger Pernilla om poolbeslutet.

Annons
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren med maken Christian Bauer.Charlotte Brunzell/TT

Pernillas spanska paradis

Det pampiga huset på Lidingö är inte det enda som Pernilla Wahlgren äger. Hon har även ett paradishus i Marbella, som hon brukar resa till när hon hittar en lucka för avkoppling i kalendern.

Huset har hon döpt till Casa Piña, ett namn som anspelar på Pernillas faiblesse för frukten ananas, och hon har med omsorg sett till att inreda det efter sina preferenser.

På Instagram har hon delat med sig av flera härliga bilder, där det spanska huset bjuder på härlig grönska, vajande palmer, citrusträd, pool och ett stilrent kök.

Annons

Pernilla om spanska livet

Nu har den folkkära artisten sett till att lämna lyxlivet på Lidingö och ta sig till huset i Marbella. Pernilla skriver själv om beslutet och berättar att hon är där i sällskap av två vänner.

”Tillbaka i mitt älskade ”Casa Piña”! Efter diverse svårigheter med att hitta till rätt biluthyrning och sedan även hem, tillsammans med Johan Pråmell så anlände även Susanne Söderberg, och nu har båda dessa snyggingar checkat in hos mig i ”Casa Piña” för lite efterlängtat mys…!” skriver hon lyckligt.

Så härligt, Pernilla!

Foto: TT/Instagram

Annons