Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren fräcka kupp mot Sofia Wistam: "För content"

16 jun, 2022, 20:00 
AvSimon Holm Stålhand

Pernillas kupp mot vännen!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Det är inte någon hemlighet att Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är bra vänner. Tillsammans har de även en framgångsrik podcast som de har haft i över sju år. I en intervju med Expressen berättar Sofia Wistam att de inte ser något slut på den.

– Nej, inte så länge vi har saker att prata om, och vi har ju så knasiga liv både hon och jag. Det är väldigt roligt att få ge sin version av skvaller, löpsedlar, rubriker eller som nu ”Naked Attraction”. Sen är det business också. Det är lukrativt om man säger så, säger Sofia Wistam till Expressen.

Pernilla utnyttjade Sofia – för content

Men de är först och främst vänner. Trots deras späckade scheman så lyckades de åka på semester förra sommaren tillsammans. Med på resan var Sofias make, Magnus Wistam och Pernilla och hennes pojkvän, Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

– Hmmm. Det var så klart härligt. Men det var nog ”Wahlgrens värld” och behovet av content som var drivkraften där. Umgås man med den donnan blir man medtagen på sånt med jämna mellanrum. Hon är duktig på att leverera spontan- och privat-tv. Jag tycker det är svårt, och föredrar kontrollerade former, säger Sofia Wistam till Expressen.

Annons

På frågan om hon skulle kunna tänka sig att ha ett eget program, "Wistams värld", så är hon stensäker.

– Nej, aldrig. Jag skulle inte vara bra.

Men Sofia får trösta sig med att hon och Pernillas podcast är väldigt lukrativ. Under 2020 kunde Sofia Wistam redovisa en försäljning på 13.6 miljoner kronor. Det innefattar även Sofias programledaruppdrag samt smyckesföretaget.

Annons