Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren och Christians privata sms avslöjade: "Jag är ledsen"

23 nov, 2023, 17:30 
AvGabriella Hall

"Jag är för bra för att vänta på", är ett av sms:en som skickades i början av parets relation.

Annons

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat om hur hon träffade sin kärlek och nuvarande fästman Christian Bauer. Att de träffades genom en gemensam vän och att de fick en svajig start.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Christian har gått från att hålla sig i skymundan till ett självklart och välkänt ansikte på Pernillas sociala medier och inte minst i hennes realityserie "Wahlgrens värld".

Programmet är en stor tittarfavorit och fjortonde säsongen rullar på för fullt. I säsongens näst första avsnitt tar Christian modet till sig och friar till Pernilla framför hennes familj och kamerorna.

I det senaste avsnittet får de förlovade paret besök hemma i lyxvillan på Lidingö, av ingen mindre än sin matchmaker, makeupartisten Fanny Lagerwall.

Så började hela historien om Pernilla och Christian

När de alla tre avnjuter en måltid tillsammans kommer det fram att Fanny spelade en stor roll i början av förhållandet. Inte bara parade hon ihop dem, hon gjorde också att Christian vågade ta modet till sig även då.

Annons

Den 16 december 2020 14:35 började kärlekssagan mellan Christian och Pernilla. Eller snarare sagan, kärleken kom först långt senare.

Det exakta klockslaget beror på att det var då Fanny skickade det första sms:et till Christian. Hon hade en dejt till honom, men inte för ens några sms senare fick han reda på vem självaste dejten var.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers privata sms om varandra

Den stora aktiviteten under måltiden är högläsning. Både Christian och Pernilla sms:ade nämligen frekvent till sin gemensamma vän som introducerade dem för varandra.

Christian läser upp ett sms Fanny skickade innan första dejten:

– "Pernilla säger att du ska öppna din Instagram så den inte är privat, hon vill spana in dig. Hon är inte van på att dejta hahaha. Hon är så nervös".

Spännande att få höra hur allt började!

I efterhand insåg Pernilla att det inte var något att vara nervös över, berättar hon i en synk.

– Problemet var att jag blev ju inte kär under de här dejterna. Och jag var inte så på heller, att ses något mer, så där fick ju fanny pusha på, säger hon.

Annons

Ärliga orden till Christian Bauer: "Visa att du tycker hon är sexig"

"Nej men jag tror inte att det är vi fanny, jag är ledsen", skrev Pernilla i ett sms till Fanny. Men som matchmakern Fanny är accepterade hon det inte. På direkten skrev hon ett sms till Christian.

– Då var jag väldigt snabb med att väldigt ärligt skriva till honom ”Nu måste du visa att du tycker hon är sexig, att hon är en kvinna och att du vill ligga med henne” det var precis vad jag skrev, säger Fanny.

– Var det då du skrev ”jag är för bra för att vänta på?", frågar Pernilla snabbt till Christian.

– Ja kanske lite sådär, svarar han.

Tur det, för det fungerade och resten är historia!

Under måltiden som bjöd på skratt och högläsning blir både Christian och Fanny tårögda. Det slutar med att Fanny får en klapp på kinden av Christian och en kram av Pernilla, sedan skålar de för henne.

Foto: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons