Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos förhållande: ”Nu ska folk få reda på det”

11 sep, 2021, 19:58 
AvIndra Nordemar
Pernilla Wahlgrens stora oro över Bianca Ingrosso – hur ska det gå efter det turbulenta kärlekslivet?
Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut sju gånger, men ändå hittat tillbaka till varandra varje gång.

Nu är de återigen ett par, för åttonde gången – vilket får Pernilla Wahlgren att reagera.

Pernilla Wahlgrens relation med Emilio Ingrosso

I flera år hade mamma Pernilla och pappa Emilio Ingrosso ett av- och på-förhållande, och under sex år har nu Bianca varit i en liknande situation med sin kärlek Phillipe.

I den nya säsongen av "Wahlgrens värld" ser Bianca hur hennes egna förhållande påminner om sina föräldrars.

– Det här är mamma och pappa. Alltså vi är definitionen av min uppväxt just nu, säger Bianca till sina vänner i ett avsnitt av realityserien.

Bianca Ingrossos av- och på-förhållande med Phillipe Cohen

När den senaste säsongen spelades in hade Phillipe och Bianca inte hittat tillbaka till varandra ännu.

I en intervju med Aftonbladet berättar Bianca nu om parets situation.

Annons

– Vi gör ju slut och blir ihop varje år och det kan man driva med, det fattar jag. Men det är också tufft att när man går igenom en jättebra period i sitt förhållande och folk ser att man har en jättedålig period på tv och folk ska tycka och tänka om det, när vi har det bra, det kan ibland sätta saker i våra hjärnor. Man vill ju inte skämmas över ens förhållande när man till exempel är jättekär och har det jättebra.

Bianca Ingrosso om föräldrarnas skilsmässa

Under 80- och 90-talet var det Pernilla som hade ett turbulent förhållande, med Emilio.

– Det är faktiskt helt sinnessjukt. Vi tänkte på det och jag kommer ihåg hur jag och Emilio, det var exakt likadant. Under flera år var det slut och så plötsligt blev jag gravid igen och: ”gud, nu ska folk få reda på det och vad ska de tycka, för sist var det ju slut”, säger Pernilla till Aftonbladet.

Annons

Föräldrarnas relation och den uppmärksammade skilsmässan menar Bianca har påverkat henne och hennes syskon, Benjamin och Oliver, genom livet.

– Vi barn har ju blivit väldigt påverkade av er skilsmässa och ert fram och tillbaka. Det har vi märkt alla vi syskon, att vi har väldigt svårt att släppa taget om folk, väldigt svårt att gå vidare och acceptera att en person som man älskar inte ska vara i ens liv längre. Vi har haft väldigt svårt att komma över våra partners när det har tagit slut. Man vill inte vara en skilsmässa själv, säger hon till sin mamma som tillägger:

– Hon måste ju få göra sina egna misstag. Man kan aldrig styra någon annans känslor och det är ju känslor det handlar om i ett förhållande.

Foto: TT

Annons