Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgren rasar efter beteendet – har tröttnat på publiken: ”Skittråkigt”

18 apr, 2023, 15:00 

Pernilla Wahlgren har tröttnat på beteendet i Masked Singer.

Annons

Pernilla Wahlgren har inga problem att hålla många bollar i luften. Hon jonglerar mellan Wahlgrens värld, diverse programledarroller, turnéer och utsålda föreställningar.

Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Just nu är hon aktuell som en av panelmedlemmarna i Masked Singer. Tillsammans med Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai försöker hon varje vecka lista ut vem kändisen bakom masken är.

Eftersom programmet är förinspelat är hemlighetsmakeriet enormt. Panelen måste skriva på ett sekretessavtal, som innebär stora böter om man råkar avslöja något innan programmet sänts.

Annons
Felix Herngren, Nour el Refai, David Hellenius, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw
Felix Herngren, Nour el Refai, David Hellenius, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.

Pernilla Wahlgren rasar

Problemet är bara att det finns en publik som också får ta del av resultatet innan det når tv-rutan. Förra året läckte dessutom en korrekt lista på alla kändisar som gömde sig bakom maskerna.

Pernilla Wahlgren berättar i sin podcast att endast ett fåtal av publiken sitter kvar när resultatet ska avslöjas och att de måsta skriva på ett sekretessavtal för att inte avslöja något.

– Då är tanken att vi ska vara lite som en pakt, som ett team som håller tyst. Men tyvärr är det flera som springer och skvallrar. Jag ska inte säga att allting stämmer men jag har ju sett listor liksom när de lägger ut, säger Pernilla Wahlgren.

Annons
Masked Singer
Några av alla figurer i Masked Singer.

”Det är jättetråkigt”

Även i år har en lista med namn läckts på diverse forum, och flera av namnen har visat sig stämma. Redan i första avsnittet hade det börjat komma in uppgifter om vem som skulle åka ut.

Annons

– Det är skittråkigt. Det är jättetråkigt att folk inte kan sitta där och känna att "va häftigt att jag var får vara med och se det här och nu ska jag ju självklart hålla tyst om det". Det blir ju ett tråkigt program för alla, säger Pernilla.

Måns Zelmerlöw har tidigare sagt till Expressen att det innebär stora böter om någon i panelen skulle läcka vad som händer i programmet.

– Jag tror att det är miljonvite om man skulle säga någonting. Så, nej vi håller tyst.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har fått nog efter läckorna i Masked Singer.

Foto: TT

Annons