Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren rasar efter byggmissen i lyxvillan – värd flera miljoner: "Förbannad och LESS"

18 jul, 2023, 07:00 

Pernilla Wahlgren får aldrig sig en paus. Nu har hon upptäckt ett problem i bygget – igen.

Annons

Pernilla Wahlgrens liv är det nog många som avundas. Tack vare sitt hårda arbete kan hon leva bekvämt och njuta av det där lilla extra, som hon gärna visar upp på sociala medier.

Som det där flådiga lyxbygget ute på Lidingö, värd flera miljoner...

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgrens stora problem med lyxvillan

Pernilla är minst sagt transparent med sina följare när det kommer till hennes nya villa. Under tiden det byggdes berättade hon om alla hinder hon stötte på längs vägen, och följarna undrade när det egentligen skulle bli klart.

Annons

Men så plötsligt stod det där, högt upp på ett berg och flådigt som få: Villa Wahlgren.

Hon tog med sig sambon Christian Bauer, inredde huset till perfektion och kunde äntligen luta sig tillbaka – eller?

Under veckan har Pernilla delat med sig av byggkaos utanför huset där de färdigställer hennes trädgård, som till och med fick henne att fly lyxvillan till Marbella på grund av allt oväsen.

Pernilla Wahlgren rasar efter byggmissen – påverkar Christina Schollin

Och inte ska hon få sig någon paus. Under helgen hade hon föräldrarna Hans och Christina på besök, och på Instagram rasar hon nu fullständigt efter en miss i bygget.

Annons

Huset är som sagt byggt på ett berg, och inför bygget var det många vändor kring hur vägen upp skulle se ut. En brant trappa blev det, och en trapphiss för att garantera tillgängligheten.

Men inte ens den funkar som det ska, vilket ledde till svårigheter för den 85-årige Christina Schollin att ta sig ned för huset.

– Vår trapphiss är under ALL KRITIK!!! Den har ALDRIG funkat när min mamma varit här – och hon som VERKLIGEN skulle behöva den då hon knappt kan gå!!! Såååå förbannad och LESS nu!!! skriver en minst sagt arg Pernilla på Instagram efter upptäckten.

Foto: TT/Instagram

Annons