Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren sätter ner foten – efter kritiken: "Var tydlig"

28 dec, 2023, 12:00 

Pernilla Wahlgren väljer nu att svara på kritiken efter det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.

Annons
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Pernilla Wahlgren, 55, har arbetat hårt för att nå sina drömmar ända sedan barnsben – vilket resulterat i en makalös karriär.

Under de senaste decennierna har Pernilla verkligen byggt upp ett imperium och en enorm följarskara.

Och hon har minst sagt många strängar på sin lyra. Pernilla kan nämligen kalla sig både artist, skådespelare, influencer, entreprenör, tv-personlighet... Ja, listan kan göras lång.

Hemma hos Pernilla Wahlgren det nya huset på Lidingö. Pernilla är aktuell med föreställningen "Pernilla Wahlgrens happy ending - den första avskedsturnén".
Pernilla är verkligen fantastisk!

Pernilla Wahlgren sätter ner foten – efter hårda kritiken: "Var tydlig"

Pernilla verkar ha haft en alldeles underbar jul tillsammans med familjen i St. Anton i Österrike. På Instagram har hon delat med sig av massor med härliga bilder från semestern.

Annons

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla dock att hon känt sig stressad inför julen.

– Problemet är att jag åker inte med hela min familj, utan jag åker med Christian och Theo. Jag är jätteglad för Theos skull, säger hon och forsätter:

– Men jag vet ju hur det kommer bli. På juldagen så kommer vi vakna allihopa här, för barnen sover alltid över, och så kommer Benjamin steka pannkakor och det är mys och Bianca är kvar och Oliver och lilla Kali. Och då ska jag sätta mig i en bil och åka bort från dem och åka skidor som jag inte vet om jag kommer tycka är kul.

Pernilla understryker sedan att detta är ett "jävla i-landsproblem" och att hon skäms över att hon överhuvudtaget klagar.

Annons

I Pernillas kommentarsfält har flera följare skickat fina hälsningar till henne och familjen, men samtidigt fanns det några som var besvikna över orden i podcasten.

"Jobbar med unga vuxna som troligen aldrig kommer uppleva Alperna även om de skulle vara på deras högsta önskan… lyssnade på er podd & blev nedslagen av ditt klagande inför semestern", skriver en person.

Pernilla bestämde sig då för att svara på kritiken och förklara hur hon ser på saken.

"Jag var ju också tydlig med att jag skämdes över mitt beklagande. Men en pod som bara beskriver livet som toppen och där man aldrig får dela med sig av sviktande humör eller känslor är en mycket trist podd i min värld…", skriver hon.

Annons