Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren ställs till svars av Jenny Alversjö – lämnar plötsligt Nyhetsmorgon-soffan

26 jun, 2023, 08:30 

Pernilla Wahlgrens beteende ifrågasattes i sändning.

Annons

Nu är det bara en ynka dag kvar innan Pernilla Wahlgren tar sina första kliv upp på Sollidenscenen på Djurgården, och gör debut som Allsångs-ledare.

Inför premiären slog hon sig ned hos Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon – men hon verkar ha bråttom därifrån...

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Pernilla Wahlgrens nerver inför Allsång på Skansen

Ja, snart är det dags för Pernilla att börja sitt nya sommarjobb – inför hela svenska folket. Och precis som alla som är nya på jobbet, är Pernilla full av nerver.

– Det är alla känslor på en och samma gång för det är inte så många som har haft det här jobbet, berättar hon i Nyhetsmorgon.

Det är tunga namn som axlat rollen innan henne. Lasse Berghagen, Anders Lundin och Måns Zelmerlöw är några av de som lett programmet innan Sanna Nielsen lämnade över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren.

Annons

Många spekulerade i vem som skulle få uppdraget denna sommar, och Pernilla Wahlgren var faktiskt inte någon högoddsare. Istället var det sonen Benjamin Ingrosso som många la sina gissningar på, och artisten Oscar Zia. Men det blev alltså Pernilla Wahlgren.

– Jag blev så smickrad, livrädd, stolt, glad och rörd när jag fick frågan.

Pernilla Wahlgren i Nyhetsmorgon

Pernilla Wahlgren lämnar Nyhetsmorgon-soffan

Det är imponerande att mångsysslaren fick plats med en hel sommar på Skansen i sitt fullspäckade schema. Hon driver ju ett eget hudvårdsföretag, filmar sin realityserie Wahlgrens värld och turnerar.

Annons

Det märktes när hon satte sig i Nyhetsmorgon, för att intervjuas av Jenny, att det är många som drar i henne. När Jenny satte sig med Pernilla för att börja intervjun påpekade hon att Pernilla lämnat soffan flera gånger innan hon började filmas:

– Jag blev lite nervös Pernilla. Du lämnade soffan flera gånger, med mobilen med dig! Är det så? Du har inte ens tid att sitta några minuter i Nyhetsmorgons soffa? säger Jenny och möts av ett skratt.

– Svarade du på sms eller var det instagram?

– Jag svarade på ett sms, svarar Pernilla.

Foto: TT/TV4

Annons