Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren stoppar Christian Bauer från Allsång på Skansen

27 jun, 2023, 15:00 

Pernilla Wahlgren vill inte ha Christian Bauer på plats.

Annons

Pernilla Wahlgren ligger inte på latsidan. Medan andra går på semester intar hon Sollidenscenen och stålsätter sig inför en sommar full med ljuvlig och välkommen allsång på Skansen.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

I flera decennier har folk sökt sig till Skansen för att få sjunga med i svenska klassiker, applådera lite extra när en trallvänlig låt gör sig påmind i allsångshäftet och njuta av en underbar sommarkväll.

Pernilla är så klart högst medveten om vilken historia programmet bär på, hur speciell allsången är för stora delar av svenska folket och hur hedersamt uppdraget som programledare är.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren ser fram emot äventyret i Allsång på Skansen.

Pernilla Wahlgren om sommarplanerna

Samtidigt gör uppdraget att Pernilla inte kommer ha lika mycket tid över för Christian Bauer, och det blir svårt att hinna med någon semester utomlands när det vankas allsång varje vecka.

Annons

I en intervju med Svensk Damtidning berättar Pernilla att hon inte har några direkta planer på att resa runt i sommar. I stället håller hon sig på hemmaplan, i områden som är välbekanta.

– Nej jag tänker nog bara vara här så mycket som möjligt och sen vara ute i skärgården och hänga med mamma och pappa i stora röda huset och vara med min familj, säger hon.

Vill inte ha Christian Bauer i publiken

Men om fästmannen Christian kommer att sitta med i publiken under allsångskvällarna är oklart. Till Expressen säger Pernilla att hon helst inte vill ha honom där.

– Ha, ha, ha. Han skulle nog sitta där varje tisdag om han fick. Men det kommer han inte få, kan jag säga!

– Men risken är att han reser sig upp och dansar, och det vill jag inte ge svenska folket.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Foto: TT

Annons