Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren stoppar Christian Bauer – har fått nog: ”Dörren är stängd”

29 sep, 2023, 08:00 

Pernilla Wahlgren sätter ned foten direkt.

Annons

Under en längre period kunde man följa Pernilla Wahlgrens nya husbygge ute på Lidingö. Den gigantiska lyxvillan, med 48 trappsteg att bemästra för att ta sig till dörren, rymmer hela 300 kvadratmeter och har god plats för fler än bara den folkkära artisten.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Därför bor även fästmannen Christian Bauer och sonen Theo i huset. Men Pernilla var inte helt på det klara att den blivande maken skulle flytta in till en början, då det var hennes hus och hennes inredning som gällde.

Annons

Till slut segrade ändå kärleken. Pernilla överraskade Christian med ett par nycklar. Han svarade med att tacksamt ta emot dem och stoppa dem i fickan, redo att börja ett nytt äventyr med sin älskade fästmö.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har flyttat ihop i Pernillas nya lyxvilla ute på Lidingö.

Christian Bauers känsliga fråga

Samtidigt är det som sagt Pernilla drömhus och hon som bestämmer. Så när det kommer till Christians flyttmöbler och saker från tidigare boende är det hon som har veto.

Det blir tydligt när Christian tar upp sina bekymmer i senaste avsnittet av ”Wahlgrens värld”. Lite försiktigt tittar han upp på Pernilla Wahlgren, innan han tar mod till sig och frågar:

Annons

– Nu kommer jag till en annan lite känslig fråga. Eller mer ett konstaterande. Jag har en hel del saker kvar...

Christian Bauer
Christian Bauer bestämmer sig för att ställa den känsliga frågan i Wahlgrens värld – och möts direkt av en reagerande Pernilla Wahlgren.

Pernilla sätter ned foten: ”Nej nej nej”

Pernilla reagerar omedelbart. Hon har varit hemma hos Christian, sett det möblemang och porslin som han haft i sin ägo – och hon är allt annat än imponerad av hans inredningskunskaper.

– Nej nej nej, Chrille. Jag har varit hemma hos dig och sett dina saker och sett ditt porslin. Lämna inredningen till mig. Den dörren är så stängd, säger en bestämd Pernilla Wahlgren.

Annons

Ja, Pernillas planer för lyxvillan var redan spikade innan Christian kom in i bilden – och hon har hela tiden varit på det klara att ingen kan få henne att ändra sig.

– Stackaren, han har ingenting att säga till om. Han kom in i bilden när jag redan hade bestämt det mesta, sa hon till Roger Nordin när hon gästade Rix FM.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren hade redan bestämt sig och vägrade ta emot Christian Bauers tidigare inredning.

Foto: TT

Annons