Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren stoppas av SVT – vakt kopplas in direkt: ”Helt skakig”

06 jun, 2023, 14:00 

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om kaoset.

Annons

Pernilla Wahlgren är ständigt redo att kasta sig ut på vägarna för att underhålla det svenska folket. Under sin karriär har hon avverkat otaliga shower och hela tiden sett till att bjuda på sig själv.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Hennes popularitet har gjort henne till en av Sveriges mest folkkära personer. Ett kvitto på det är att hon blev den som nu ska ersätta Sanna Nielsen som programledare för Allsång på Skansen.

Med andra ord kommer det bli en intensiv sommar för Pernilla, med mycket repitioner, långa sommardagar och ett noggrant planerande för att förse allsångspubliken med högoktanig underhållning.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är ny programledare för Allsång på Skansen och förberedelserna är i full gång!

Pernilla Wahlgrens inspelning kantades av problem

Att ha mycket på sitt schema är inget nytt för Pernilla Wahlgren. Så när hon skulle spela in den nya trailer för kommande säsong, där hon cyklar runt och viftar i centrala Stockholm och uppmanar folk att de ska söka sig till Solliden, så är det egentligen inget nytt för den mångfacetterade artisten.

Hon har ju vid det här laget vant sig vid att stå framför kameran, inte minst efter alla säsonger av realityprogrammet ”Wahlgrens värld”, och kände sig förmodligen väldigt hemma under inspelningen.

Annons

Däremot fanns det delar som var främmande och som lämnade Pernilla i ett närmast perplext tillstånd. I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu om problemen som ägde rum bakom kulisserna.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar i sin podd om problemen under Allsång på Skansen-inspelningen.

Vakt sätter stopp

SVT bygger upp om i sitt hus och det är lite extra svårt att navigera i kanalens katakomber. För att hon skulle hitta rätt kom en person och hämtade henne, men under incheckningen som följde gick det galet.

Pernilla trodde nämligen hon glömt sin telefon i receptionen när hon var på väg att checka in. Personen som agerade vägledare försökte då hjälpa den populära tv-profilen.

Annons

– När vi typ då äntligen var framme så ringer han vakten och säger att jag har glömt min telefon vid receptionen.

”Helt skakig”

Men Pernilla har inte glömt mobilen i receptionen. Hon har glömt både den och en varm jacka i bilen som fästmannen Christian Bauer skjutsat dit henne med.

– Så jag säger: "jag måste ringa Christian nu och säga att han vänder och kommer tillbaka med min varma jacka för det kommer bli så kallt när vi ska filma utomhus hela dagen”.

Annons

Återigen försökte personen vid Pernilla sida hjälpa henne och förklarade att han kunde springa och hämta telefonen. En vakt satte dock genast stopp och förklarade att det bara är Pernilla som får hämta ut den.

– Okej det är en sådan regel där, så jahopp. Jag hann inte gå dit och hämta den. För det första: jag fick ju inte min varma jacka, för det andra kunde jag inte ringa Christian, för jag kan inte hans nummer. Alltså man kan ju ingens nummer längre. Det är ju inte klokt.

Pernilla, som var upptagen med sminkningen, säger att det tog flera timmar innan hon kunde hämta ut sin telefon.

– Två timmar utan min iphone, jag var helt skakig i kroppen, säger hon vidare.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer.

Foto: TT

Annons