Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren straffas efter missen – ledsen över det som inträffat: ”Skäms”

19 apr, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgren har stött på stora problem – nu väljer hon att gå ut med sanningen.
Annons

Pernilla Wahlgren lever ett fartfyllt liv. Ibland är hon ute på turné, åker runt mellan olika städer för att underhålla det svenska folket, och ibland befinner hon sig mitt i en tv-inspelning för ”Wahlgrens värld”.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Schemat är ofta så pass nedklottrat att hon måste flänga runt en hel del för att klara av alla uppdrag, som även rymmer en podcast med vännen Sofia Wistam och ett sommaruppdrag som programledare för Allsång på Skansen.

Den folkkära artistens livsmelodi verkar vara lite "tuta och köra", tacka ja till det som faller henne in och kanske inte reflektera så mycket över att det blir lite väl mycket i kalendern ibland.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har ett hektiskt schema och ibland blir det lite väl mycket mellan varven.Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrens bakslag

Detta har alltså nu hänt. Pernilla har råkat ha lite för mycket planer, vilket har lett till att hennes plånbok tvingats lida och artisten avslöjar nu själv dråpliga detaljer om händelsen.

När hon gästade NRJ Morgon var hon fullt ärlig med sitt hektiska schema, hur det i stunder gör att hon har svårt att få till planeringen och att det med jämna mellanrum kan hända att hon kommer sent till diverse saker.

Lyckligtvis kunde programledarna i studion konstatera att Pernilla i alla fall var i tid till sitt gästspel i radio, men det var också där de fick reda på hur illa det kan bli ibland.

Annons

Pernilla: ”Jag skäms”

Öppenhjärtligt berättade Pernilla om saker hon råkat missa och att det lett till konsekvenser i form av böter. Nyligen glömde hon bland annat bort en viktig operation som hon skulle göra – något hon straffades för.

– Bara den här veckan har jag missat en operationstid och en röstkolls-tid. Så jag har fått betala 3000 kr i straffavgift för att jag inte dök upp, säger Pernilla i NRJ Morgon och fortsätter:

– Jag drog ut en tand för väldigt längesedan så jag går runt och ser ut som Krösa Maja för det fattas en tand. Då hade jag fått en tid för att man skulle stoppa in en ny tand, och det är en ganska stor operation så det var en kirurg där och allting. Jag skäms.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren glömde bort sin operation och fick betala böter på 3000 kronor.Christine Olsson/TT
Krösa-Maja
Pernilla Wahlgren säger att hon går runt och ser ut som Emil i Lönneberga-karaktären Krösa-Maja.Youtube
Annons

Foto: TT/Youtube

Annons