Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren talar ut om beslutet: "Skilsmässa – jobbig period för hela familjen"

20 mar, 2024, 09:00 
Pernilla Wahlgren
På sin födelsedag fick Christian Bauer ett tufft besked från hustrun Pernilla Wahlgren.
Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i all hemlighet den 2 december i fjol. En stor glädje för alla inblandade.

Men på sin födelsedag i år, den 19 januari, fick Christian ett tufft besked från sin hustru.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgrens besked till Christian Bauer

När tidningen Mama besökte Pernilla för en intervju bedyrade Allsång på Skansen-profilen att hennes barn kommer först – i alla lägen.

– Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig, säger Pernilla i intervjun.

Annons
Pernilla Wahlgren

Pernilla är väldigt mån om att behålla sin goda relation med barnen. Hon har varit igenom tuffa tider – speciellt med dottern Bianca.

– Den mest utmanande perioden var Biancas tonårsperiod, som var jättejobbig för oss. Hon var utåtagerande och lite gränslös, och jag kände mig ofta maktlös som ensamstående förälder utan stöttning. Min skilsmässa från Emilio var också en jobbig period för hela familjen där barnen dessvärre hamnade i kläm. Vi led allihop av detta på olika sätt, säger Pernilla.

Annons

"Vi är öppna med våra konflikter"

Pernilla är en riktig lejonmamma. Hon brukar ofta rycka in och försvara barnen ifall det blir orättvist ansatta i de sociala medierna.

– Däremot i ”Wahlgrens värld” om folk tycker att Bianca eller jag är si eller så, det låter jag vara. Där är vi så öppna med våra konflikter och det är ju det som har gjort det till en sån succé. Jag har fått många meddelanden från andra mammor som tycker det är skönt att se mig ha liknande konflikter med sina tonåringar, de känner igen sig i mig och vår situation. Och det har varit nyckeln tror jag. Att visa alla sidor, inte bara de bra, säger Pernilla.

Annons