Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren tråkiga besked om sitt och Christian Bauers äktenskap: "Ligger på is"

25 aug, 2023, 15:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren har ett tråkigt besked om sitt äktenskap med Christian Bauer.
Annons

Det var i december 2022 som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer meddelade världen att de förlovade. Sedan dess har vi alla gått och väntat på bröllop.

Men vi har väntat förgäves. Det har inte blivit någon bröllopsfest – och nu kommer istället ett tråkigt besked direkt från hästens mun.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens tråkiga besked om Christian Bauer

Pernilla bekräftar det vi alla befarat:

– Ja, just nu ligger det lite på is. Vi planerar, men vi tror att vi ska gifta oss nästa sommar. Nu har jag lite mycket med mitt sommarjobb här, säger Pernilla i en intervju med Nyheter24.

Misstankarna om att bröllopet kommer att få dröja har spirat hela sommaren. Pernilla och Christian har varit på en allt annat än fruktbar jakt på rätt lokal för ceremonin. Deras dröm är att gifta sig i Spanien, men där är det uppemot ett och ett halvt års väntetid för lämpliga lediga lokaler i landet.

Annons

– Det är en mardröm för en sån som mig som älskar att vara ute sent i tid och göra allt i sista minuten. När jag plötsligt insåg att man måste börja planera allt redan nu, har Pernilla sagt till Expressen.

"Jag är otroligt dålig"

Ett alternativ är att gifta sig i Sverige istället. Pernilla och Christian har inte bestämt sig till fullo, men de har vissa riktlinjer som de utgår ifrån.

– Jag kommer inte ha marängklänning, och det kommer nog inte bli bröllop i en kyrka denna gång. Vi har ju gjort det båda två tidigare. Och vi ser väl båda två att det har något med natur att göra, berättar Pernilla.

Pernilla har varit gift två gånger tidigare: först med Emilio Ingrosso och sedan med Joachim Lennholm. Men det betyder inte att hon är någon expert på bröllop.

– Jag är otroligt dålig på att planera och organisera, och Bianca säger att jag måste skaffa en bröllopskoordinator, säger hon.

Annons