Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren visar upp resultatet i nybyggda lyxvillan – bilderna inifrån!

07 nov, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Det har varit många vändor fram och tillbaka. Men nu visar Pernilla upp interiören i sitt nybyggda hus.

Annons
Pernilla Wahlgrens panik – stoppas från att flytta in i lyxvillanBrand logo
Pernilla Wahlgrens panik – stoppas från att flytta in i lyxvillan

Nu har Wahlgrens värld-tittarna fått se Pernilla Wahlgren ta ett sista farväl av det gröna kedjehuset på Lidingö som varit med i programmet sedan start.

Det var i fjol som hon beslutade att det var dags för ett nytt kapitel. Nu har det gröna huset fått nya ägare och Pernilla bygger sitt drömhus från grunden.

Men byggproblemen har avlöst varandra vilket har lett till att Pernilla tvingats skjuta på inflytt. Men nu verkar det som att de äntligen närmar det sig! På nya bilder syns att en hel del har hänt på sistone.

Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blir sambor

När Pernilla flyttade ut från "Wahlgrens värld"-huset stod hon utan hem. Hon flyttade därför in på hotell med sin yngste son Theo, men lösningen var inte optimal. Då kom Bianca Ingrosso till räddning.

Bianca har ju nyligen köpt en lyxvåning på 300 kvadratmeter mitt på Östermalm, som stått helt tom i väntan på att renovering drar i gång.

Pernilla tog därför tillfället i akt och flyttade in i sin dotters tomma lägenhet, och där har hon nu bott ett bra tag. Men om inte alltför lång tid kan hon ta sitt pick och pack och flytta in till sitt egna, nya, hem med sin kärlek Christian Bauer.

Pernilla och Christian har nu varit lyckligt kära i över ett år.

Ja, när lyxhuset på Lidingö står helt klart blir Pernilla och Christian officiellt sambor, något som hon bekräftat i sin realityshow.

Annons

Nya bilderna inifrån "Villa Nilla"

Gott om plats finns det ju. Huset som hon själv kallar "Villa Nilla" är på 307 kvadratmeter och kommer ha pråliga detaljer så som pool, bar, walk in closet, ett pianorum "till Benjamin", och mycket mer.

Och nu får vi äntligen en glimt av hur det faktiskt kommer se ut! Badrummen har kaklats och vissa rum tapetserats, köksluckorna är på plats och fiskbensparkett har lagts.

Det är förvisso en hel del kvar, men resultatet av kakelval bland annat går ju att se redan nu. Kika in hur det ser ut hittills här nedan.

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons