Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgren visar upp stora kärleken: "Mitt allt"

13 jun, 2024, 05:00 
Victoria Morand
Pernilla Wahlgren visar upp den underbara relationen till sin stora familj!
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Med sitt sprudlande leende och oändliga energi är det ingen överraskning att hon verkligen älskar sin stora, färgglada familj.

Ja, Pernilla Wahlgrens privatliv får vi minst sagt ta stor del av. Både via hennes sociala medier men även i hennes TV-program Wahlgrens värld.

Nu visar sångaren upp en ny familjebild som får oss alla att bara smälta!

Hela familjen samlad!Instagram/pernillawahlgren

Kärleken sprudlar!

I en ny bild på Instagram visar Pernilla upp en bild där hela familjen är samlad – till och med minstingen Kalí, som är Pernillas första barnbarn får vara med!

Annons

Bilden togs under ett studentfirande från förra veckan där Linus Wahlgren och Jessica Wahlgrens äldsta dotter tog studenten.

Pernilla har tidigare berättat i en intervju med Mama att hennes barn är det viktigaste i hennes liv.

– De är mina bästa vänner. De är mitt allt. Vi älskar att umgås, att skratta tillsammans. Det händer mycket, det är rörigt, men vi bråkar inte längre. Inte ens jag och Bianca, hör och häpna.

Pernilla fortsätter:

– Mina barn är det absolut viktigaste i mitt liv och de som jag dör för. Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig.

Annons
Pernilla och Benjamin.Karin Törnblom/TT
Pernilla och Bianca.Karin Törnblom/TT

Pernilla är verkligen ansiktet utåt för att ha en nära och genuin relation till sina barn – i samma intervju berättar hon om hennes knep för att lyckas som mamma!

Annons

– Jag tror att även när det har varit jobbigt, så har jag alltid funnits där. Jag sviker inte, jag ställer inga ultimatum och jag skulle aldrig vända dem ryggen. Jag tror att de känner sig trygga med mig, säger hon och fortsätter:

– Sen har ju humorn alltid varit min räddning i livet. Att kunna skratta tillsammans har varit befriande och viktigt i vårt liv. Jag tror att jag är en ganska kravlös mamma. Jag blir inte ledsen eller besviken om de inte ringer eller glömmer någon namnsdag eller något. Jag är ingen martyr.

Vi är glada över att se hela familjen samlad och lyckliga tillsammans!

Bild: TT/Instagram

Annons