Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens 15-årige son Theos första jobb – på mångmiljonföretaget

14 maj, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren har fått en ypperlig chans.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Wahlgren-familjen består av en hel drös av framgångsrika och kända personer.

Tre av Christina Schollins och Hans Wahlgrens barn blev kända – Niclas, Linus och Pernilla Wahlgren, medan brorsan Peter valde ett liv utanför rampljuset.

Pernillas barn Bianca och Benjamin Ingrosso är två av Sveriges kändaste personer, även äldsta sonen Oliver har en framgångsrik karriär som Dj och snart även som krögare. Och nu tar även Pernillas yngste, Theo, 15, ett kliv in i jobbvärlden – och det gör han med hjälp av sin storasyster.

Biancas Ingrossos sorg över relationen med lillebror Theo

Theo är Olivers, Biancas och Benjamins halvbror. De har samma mamma men inte samma pappa, som många säkert känner till. Men de har alla en väldigt nära syskonrelation.

Annons

Men på senare tid erkänner Bianca att hon inte hunnit träffa Theo lika mycket som förr.

– Det är ju hemskt, jag träffat ju aldrig Theo längre. Varje gång jag träffar honom, han är ju hur stor som helst. Han är så stor, vad är det som händer. Han är ju snygg också. Han har en egen klädstil, han vet hur han ska ha sitt hår, han har en egen mobil. Han är så söt, säger Bianca i Wahlgrens värld.

Theo Wahlgrens första jobb – så fick han det

Men nu ska de umgås dagligen i hela två veckor.

Theo går i gymnasiet och har just nu praktikperiod – så varför inte slå två flugor i en smäll? Både umgås med syrran och praktisera på samma gång. Han gör nämligen sin praktik på Biancas sminkföretag CAIA.

– Jag och Theo har varit och hämtat lunch. Nu ska vi in på vårat andra möte ihop. Produktutveckling står på schemat. Kul va, Theo?, säger Bianca i en video på Instagram.

Foto: TT, Instagram / Pernilla Wahlgren

Annons