Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om drottning Silvia: "Herregud"

17 dec, 2023, 19:47 

Pernilla Wahlgren försvarar drottning Silvia i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam".

Annons
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

År 2015 startade Sofia Wistam, 57, och Pernilla Wahlgren, 55, podcasten "Wahlgren & Wistam" som idag är en av Sveriges största poddar.

Varje vecka berättar kända bästisarna om vad som hänt på senaste, samt delar med sig av tankar och åsikter om allt mellan himmel och jord.

Avsnitten bjuder i regel på en hel del skratt och ibland även tårar. En sak är iallafall säker: Sofia & Pernilla som duo är en succé!

Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam Vimmel vid Warner Bros Discoverys stora pressdag då de bland annat ska presentera nya program i HBO Max och Discovery+, samt en sammanslagning av tjänsterna till den nya strömningstjänsten Max under nästa år. Stockholm 2023
Pernilla och Sofias podd har blivit en succé!

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om drottning Silvia: "Herregud"

I det senaste avsnittet av podcasten pratar vännerna om allt ifrån Pernillas storslagna bröllop med Christian Bauer till klänningarna på Nobelfesten.

Annons

De tar bland annat upp drottning Silvias rosa klänning – som har fått både bu och bä i media. Pernilla är då snabb med att säga några ärliga ord om Sveriges drottning:

– Jag såg hennes klänning och tänkte "herregud vad hon är vacker". Är inte hon 80? Och jättevacker och jag tycker alltid att hon har vackra klänningar, säger hon och fortsätter:

– Jättefin! Jag älskar den här gammelrosa färgen, och tufft att den är tvådelad. Vad är det för idioter som sagt att det var en ful klänning?

Pernilla Wahlgren hyllar drottningens Nobelklänning!
Annons