Pernilla Wahlgrens ärliga ord om Renée Nyberg

Pernilla Wahlgren hyllning till Renée Nyberg, efter omtalade dokumentären.

I veckan sändes en exklusiv intervju med Ulrika Bidegård som kidnappades 1993. Det är Renée Nyberg som träffar henne – nu hyllas hon för sitt jobb.
Slå på ljud

Programledaren och journalisten Renée Nyberg är känd för att djupdyka i folks förflutna och intervjuar ofta personer om olika tragedier. Och hennes senaste program var inget undantag.

Det var i veckan som dokumentären om kidnappningen av hoppryttaren Ulrika Bidegård sändes, där ingen mindre än Renée träffar Ulrika för en exklusiv intervju.

Ulrika Bidegårds kidnappning

För första gången öppnar Ulrika upp sig om den dramatiska händelsen. 1993 blev hon kidnappad och hölls instängd i en låda i fem långa dagar, samtidigt som en intensiv sökinsats pågick.

"1993 kidnappas den världskända svenska hoppryttaren Ulrika Bidegård utanför sitt hus i Bryssel. I hela fem dagar sitter hon instängd i en liten låda. Nu berättar Ulrika hela historien om de fruktansvärda dagarna och livet efteråt.", skriver TV4 på sin hemsida om dokumentären.

LÄS MER: Renée Nybergs stora covid-skräck – allvarligt sjuk

Renée Nyberg hyllas av Pernilla

Programmet blev en känslosam historia. Tack vare den starka intervjun av Renée hyllas hon nu av flera följare.

”Usch, kommer ihåg det där… Det är strongt att vilja berätta”, skriver en tittare i en kommentar på Renées Instagram.

”Blir SÅ glad att se att du gör lite längre, mer djup dykande intervjuer och dokumentärer! Längtar att se dessa!!”, skriver en annan.

LÄS MER: Reneée Nyberg går emot hovet – duar prinsessan Sofia

Och de var även fler som berömde Renée.

I en kommentar på hennes Instagram skriver artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren om sina stora förväntningar på dokumentären om Ulrika.

”Wow… Måste se!! Du är såå grym, Renee!”, skriver hon och får som svar i form av tre hjärtan.

Foto: TT c