Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ärliga reaktion på kvinnans opassande sexkommentar om Christian Bauer

17 nov, 2023, 15:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren visade tydligt vad hon tyckte om sexkommentaren om fästmannen Christian Bauer.
Annons

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har flytt den svenska novemberkylan. Medan vi vanliga dödliga går runt och huttrar i minusgraderna, så lapar kärleksparet sol i Seychellerna utanför Afrikas kust.

– Det är otroligt fint här. Det är ett jättefint hotell och jättefint ordnat, har Pernilla sagt till Expressen.

Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbeskedBrand logo
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbesked

Pernilla Wahlgren reagerar på sexkommentar om Christian Bauer

Det finns mycket att göra på Seychellerna – men många väljer att ta en tur ut på havet tillsammans med en lokal guide. Så även Christian och Pernilla.

Det finns skildrat i ett Instagram-inlägg som Pernilla la upp, där hon och Christian sitter på en motorbåt efter utövat värv.

Annons

"Underbar dag på sjön, då jag snorklade och @cebebauer dök med tuber. . Jag fick dock liiite panik när jag låg ute i havet och guppade, och vår snorkel-guide plötsligt ropade Shark! Shark!! Jag tänkte nu är min sista stund kommen..! Det visade sig dock vare en liten 'gullig' haj - och guiden var bara superglad att vi fick se den..! Eloge till Bauer också som efter 2 timmars dykskola med dykinstruktörer i pool på morgonen, sedan dök på 8 meters djup i havet", skriver Pernilla.

Skämtet om Pernilla Wahlgren: "Skavsår på knäna"

I kommentarsfältet hittar vi gott om glada tillrop – men också en riktig fräckis. Den kommer från tv-kändisen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund.

"Nu blir det många skavsår lite här och där inte bara på knäna ser fantastiskt ut, så fina ni är tillsammans", skriver Jeanette.

Men alla som väntade sig bråk: scrolla vidare. Pernilla har svarat med två skrattemojis.

Pernilla är dessutom själv inte främmande för snuskiga skämt. Så här skrev hon i ett inlägg om Christian i juli 2021:

”Jag troooor att han tycker att den här lilla Tjäjen tillfört en hel del skratt & glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig. MITT menar jag”.

Annons