Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens avsked med pojkvännen – berättar själv

10 jul, 2023, 15:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har tagit farväl.

Annons

Pernilla Wahlgren hade knappt hunnit av scenen på Skansen innan hon lämnade landet. Ikonen, som gjorde succé i sin debut som Allsångs-programledare, packade väskorna och drog på en snabbsemester till Marbella, där hon har ett hus.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens avsked med Christian Bauer

Med var också pojkvännen och fästmannen Christian Bauer. Nu har paret tagit ett gemensamt avsked av 'Casa Piña', som Pernillas spanska hus kallas.

"Fulltankad med energi, värme och kärlek efter dessa helt ljuvliga dagar i vårt älskade 'Casa Piña'! Har nästan bara varit hemma hela tiden och njutit av lugnet hos oss. Pluggat manus i skuggan och lyssnat på veckans Allsånger i lurarna i solstolen - om och om igen - tills jag somnat med Taube och Freestyle ringande i öronen…! Är så otroligt tacksam för mitt andra hem i solen, för alla vänner jag har här nere och framförallt att jag denna gång fick dela allt detta med två av mina favoritkillar Chrille och Theo!", skriver Pernilla.

Annons

Pernilla får medhåll från Christian i kommentarsfältet.

"Heeelt underbara dagar. Det lugn och tid för varandra, även med våra vänner här nere är ovärderligt. Älskar dig mer och mer för varje dag", skriver Christian.

"Så oerhört tacksam"

Pernilla köpte huset i Spanien för drygt ett år sedan. Hon var väldigt stolt över investeringen och hade uppenbarligen en tydlig målbild för vilken funktion som stället skulle fylla i hennes liv.

"Mitt paradis på jorden..! Jag har alltid jobbat mycket - & har haft flera olika jobb samtidigt. Även när barnen var små. Men alltid för deras skull. Nu för tiden är arbets-schemat GALET - men jag vet också att jag har världens roligaste jobb - så jag klagar faktiskt aldrig. Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..! Och alla mina vänner & mina barns vänner", skrev Pernilla på Instagram.

Annons