Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens bakslag i bygget av lyxhuset: "Har ångest – är jättenervös"

22 mar, 2022, 14:00 
Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har ångest för sitt husbygge.

Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla WahlgrenBrand logo
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har stora planer inför framtiden. Hennes gamla trogna villa på Lidingö ska ersättas av ett maffigt lyxhus.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig, har Pernilla berättat för tidningen Expressen.

– Och det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool.

Pernilla Wahlgren har ångest på grund av sitt planerade lyxhus

Huset ska stå färdigt sommaren 2022, och än så länge är huset inte mycket mer än en stor grusplätt. Men för Pernilla, som följt projektet dag för dag, har man redan tagit stormkliv mot den färdiga byggnaden.

Det är dock ingen oproblematisk process. Innan flytten blir av måste den självutnämnda "hoardern" Pernilla rensa upp i sin gamla hem. Packa ner, inventera, slänga. Och det här är inget som stjärnan ser fram emot, tvärtom.

Annons

– Jag har ångest för det här som som du sa, att man måste vara på rätt humör för att öppna garagedörren och orka rensa. Jag kan inte välja det. Häromdagen skulle jag göra det och jag hade ett sånt motstånd i hela mig och det är för att den där jävla garagedörren har stått där i tio år och jag har tryckt in saker. Och jag vet det, säger Pernilla i podcasten som hon har med vännen Sofia Wistam.

"Jag är jättenervös – har inte ett garage för skiten"

Tack och lov verkar Pernilla ha kommit över sin ångest. Men allt är ändå inte kolugnt.

Hon fortsätter senare i podcasten.

– Det blev en bra rensning tillslut men jag är jättenervös, måste jag säga, för nya huset. Att jag inte har ritat in någon förvaring och jag har inte ett garage att trycka in skiten i, säger Pernilla i avsnittet i fråga.

Annons