Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgrens barnlycka med Christian Bauer! Nu berättar hon

25 jan, 2024, 20:30 

Pernilla Wahlgren visar nu upp lyckan!

Annons

När det stod klart att sonen Oliver Ingrosso skulle bli pappa, var det en överlycklig Pernilla Wahlgren som berättade öppenhjärtligt om glädjen att äntligen få bli farmor.

Carola: Så är det att jobba med Pernilla WahlgrenBrand logo
Carola: Så är det att jobba med Pernilla Wahlgren

I en intervju med Svensk Damtidning sa Pernilla att det kändes ”otroligt stort” och att längtan efter ett barnbarn var något som hon hade gått runt och tänkt på.

– Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort.

Annons
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren med fästmannen Christian Bauer.

Pernillas ord om barnbarnet

På Instagram delar Pernilla mer än gärna med sig av livet som nybliven farmor och hur mysigt det är att få vara nära barnbarnet Kalí.

Helst hade hon velat vara med Kalí så mycket som det bara går, men eftersom det inte är hennes barn får hon helt enkelt köpa att det inte sker på daglig basis.

”Farmors lille prins. Varje dag jag får träffa dig är den bästa dagen…! Lyckos dina föräldrar som får träffa dig varje dag…”, har Pernilla Wahlgren skrivit i ett inlägg på Instagram.

Annons

Pernillas lycka med Christian Bauer

Men nu är lyckan total!

Pernilla har fått äran att agera barnvakt åt Kalí. I ett inlägg på Instagram berättar hon om glädjen.

”Lyckan när man som farmor både fick vara barnvakt till den lille prinsen OCH njuta av den otroliga maten på Olli Ristorante! Som grädde på moset i sällskap av Christian Bauer, Susanne Nordström och Bianca Ingrosso”, skriver Pernilla.

Åhh, så kul!

Foto: TT/Instagram

Annons