Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens besked med Christian Bauer – har packat väskorna och dragit

18 aug, 2023, 12:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har packat väskorna och dragit.

Annons

Pernilla Wahlgren har haft en hektisk sommar. Det här var hennes första år som programledare för Allsång på Skansen – och vilken rungande succé uppdraget har blivit för henne! Hon har fått både fantastiska tittarsiffror och fina recensioner från både kritiker och publik.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har dragit – nu är det bekräftat

Nu i tisdags sändes sista programmet för säsongen. Dags för Pernilla att vila ut, tillsammans med pojkvännen Christian Bauer. De har packat väskorna och dragit!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Ha det så trevligt, turturduvor!

På Pernillas Instagram kan vi se att Pernilla och Christian först pallrade sig till flygplatsen, och på nästa bild är de framme i Marbella, Wahlgrenfamiljens förstaval nere på kontinenten.

Annons

Det här innebär att Pernilla går emot sig själv i viss mån. Hon har nämligen tidigare meddelat att hon skulle till Ibiza, inte Marbella, när Allsång på Skansen var avslutat. Och Christian skulle få stanna hemma.

– Det blir med tjejgänget, har Pernilla sagt till Expressen.

Bianca är där, hon har också tipsat mig lite, men hon är mer party.

"Det är mitt paradis på jorden"

I Spanien bor Pernilla i huset som hon själv döpt till Casa Pina. Hon köpte för drygt ett år sedan.

"Mitt paradis på jorden..! Jag har alltid jobbat mycket - & har haft flera olika jobb samtidigt. Även när barnen var små. Men alltid för deras skull. Nu för tiden är arbets-schemat GALET - men jag vet också att jag har världens roligaste jobb - så jag klagar faktiskt aldrig. Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..! Och alla mina vänner & mina barns vänner", skrev Pernilla på Instagram när köpet var klart.

Vi vet inte den exakta summan som krävdes för att få loss Casa Pina, men information förtäljer att hus i det här specifika området brukar kosta ungefär 13-14 miljoner kronor.

Annons