Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens beslut för pappa Hans, 86 – har pungat ut med tusentals kronor för att hjälpa

24 okt, 2023, 19:30 

Pernilla Wahlgren har tvingats ta till hjälp för att sköta om pappa Hans Wahlgren i hemmet.

Annons

Hans Wahlgren har hunnit bli 86 år gammal. Det är en rejäl ålder – och som han har utnyttjat tiden!

Men med åldrandet kommer också ett behov av större stöd. Det kan bli svårare att klara sig helt ensam, navigera genom vardagen och dess hinder.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnPernilla Wahlgrens dyra hälsoåtgärd för att hjälpa pappa Hans

Hustrun Christina Schollin har åkt till Spanien tillsammans med sonen Niclas Wahlgren. Då vill Hans inte sitta hemma ensam, så han har sökt upp en annan familjemedlem för sällskap och stöd.

Medan Christina är i Nerja och lapar sol hänger Hans hemma hos dottern Pernilla Wahlgren.

"Far och Dotter Egentid. Tog med pappa på @oceanbusstockholm Har pappa @hassewahl boende hos oss just nu, medan mamma är i Nerja med Nicke. Sååå mysigt att få så mycket tid med dig, pappa! Vet du att att att att att…. ", skriver Pernilla på Instagram.

Hans Wahlgren
Hans får åka hiss uppför trappan!

Pernilla har till och med gjort ändringar i sitt hem för att kunna husera pappa på bästa sätt. På Instagram kan man se att hon har installerat en hiss i trappan i huset på Lidingö, för att Hans ska slippa slita på benen i onödan.

Annons

Pernilla Wahlgren har köpt trapphiss till pappa Hans Wahlgren

Så fin gest av Pernilla. För henne är det viktigt att föräldrarna också har ett hem i hennes Lidingö-villa. Och då får det kosta; en trapphiss går i snitt på mellan 40 000 och 120 000 kronor.

Att Pernilla är pappas flicka vet vi sedan tidigare. I fjol skrev hon en innerlig och vacker hyllning till Hans på Fars dag.

“Få har sån tur att få världens bästa pappa – OCH världens bästa morfar – men det har jag och mina barn! Stort Grattis på Fars Dag älskade pappa, och TACK för allt du har gjort för mig & mina barn under alla år! Utan dig hade jag aldrig klarat småbarnsåren som ensamstående mamma till tre små vildingar…! Snällaste, roligaste, gulligaste och mest hjälpsamma pappa & morfar man kan ha!!! Pappa, vet du att att att att att att….”, skrev Pernilla då.

Annons