Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens beslut för sonen Theo, 15, får alla att se rött: ”Svårförståelig”

31 jan, 2023, 15:36 

Alla uppskattar inte Pernilla Wahlgrens beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det verkade som att Pernilla Wahlgren aldrig skulle flytta in i nya lyxhuset på Lidingö. Först var tanken att flytten skulle bli av i augusti, men det var först i december som den folkkära artisten kunde slå upp dörrarna.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

För familjen Wahlgren blev det så klart extra värdefullt att kunna fira jul i Pernillas nya hus. På bilder kunde man se ett väldekorerat julhem och ett dignande julbord.

”Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj!I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen av mina älskade barn och pojkvän. När jag kom ner till köket som badade i morgonsolens strålar, så hade barnen styrt upp min Drömfrukost…!”, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram.

Annons

Pernillas beslut för sonen Theo

Pernilla Wahlgren har varit väldigt mån om att skapa sitt drömhem och göra varje rum unikt. Sonen Theo, 15, har fått ett eget lyxrum som för tankarna till ett hotell.

Nu berättar Pernilla om hur hon installerat en lyxig minibar i hans rum.

”Jag hittade det här snygga skåpet på Sleepo! Kände direkt att det skulle passa perfekt att göra till en Minibar! Sedan köpte jag en liten minikyl , och världens bästa Emil flyttade bara ett hyllplan, installerade ledbelysning & gjorde hål för fläkten till kylskåpet. Sedan var det bara att fylla skåpet med snacks och kylda drycker! DRÖM ju!!”

Hårda kritiken: ”Är det hälsosamt?”

Men alla gillar inte Pernilla Wahlgrens inredningsstil. I kommentarsfältet på Instagram hörs flera kritiska röster.

”För mig är det en svårförstålig trend att man vill inreda sitt hem med 'hotellkänsla'”, skriver en person.

”Är det hälsosamt?”, skriver en annan.

Men det är även många som berömmer Pernillas beslut.

”Drömmarnas dröm”, skriver en person.

”Otroligt!!!!!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons