Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens beslut för yngste sonen Theo – kommit överens med exet

05 dec, 2022, 19:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Pernilla Wahlgren och exet Joachim Lennholm har fattat ett gemensamt beslut för sin son Theo.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Familjen Wahlgren/Ingrosso är kanske landets mest omtalade. Pernilla Wahlgren har både kända föräldrar, syskon och barn. Och i dagsläget är det troligen barnen som tar hem priset.

Med Emilio Ingrosso har Pernilla: Oliver, Bianca och Benjamin som alla tre ligger i toppen i sina respektive branscher, men hennes yngste son Theo är däremot inte den som gärna syns i rampljuset.

Pernilla Wahlgrens relation till exet Joachim Lennholm

Kort efter uppbrottet från Emilio fann Pernilla kärleken på nytt i Joachim Lennholm. Och efter fem år ihop kom deras första och enda gemensamma barn till världen. Theo föddes 2007, men bara ett år senare tog kärlekssagan slut för Pernilla och Joachim.

Med Emilio blev det en kamp – men som tur var slapp Pernilla den med Joachim.

Annons

– Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och idag har vi en bra relation, har Pernilla berättat för Svensk Dam.

Pernilla och Joachim när Theo var nyfödd 2007.

Pernilla Wahlgrens oro inför julen med sonen Theo

Men nu i juletider kommer det upp till ytan igen. I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om oron hon kände inför julen efter hon skilts åt från Joachim.

– I Theos fall så var jag så här ”nej, jag kan inte tänka mig om vi skulle ha varannan jul”. Att jag ska fira jul utan Theo eller utan mina barn, det var så otroligt viktigt för mig, säger hon och fortsätter:

– Jag kan inte tänka mig något värre än att tvingas vara ifrån mina barn på julafton som är en sån typisk dag när alla samlas med familjen.

Pernillas beslut med Joachim

Men Joachim var med noterna, och höll med. Sedan dess har Theo bott varannan vecka hos mamma respektive pappa – och julen delas lika.

– Jag är så otroligt glad att jag och Theos pappa delar på julafton. Så antingen är han hos mig på morgonen och firar min födelsedag och sedan går han över till pappa och är där på kvällen.

Foto: TT, Instagram

Annons