Pernillas beslut: Lämnar lyxhuset efter kaoset – flyttar till Christian

17 nov, 2022, 08:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Pernilla Wahlgren flyttar in hos Christian Bauer.

Annons
Pernilla tvingas bort från sitt hem – lever på hotell
Pernilla tvingas bort från sitt hem – lever på hotell

Pernilla Wahlgren är namnet på allas läppar. De senaste åren har hon tagit Sverige med storm genom realityserien Wahlgrens värld, föreställningen "Hybris", hudvårdsmärket L'Acuila – bland mycket annat.

Men den stora nyheten som slog ned som en bomb var att Pernilla funnit kärleken på nytt – efter hela 13 år som singel.

Nu har hon och Christian Bauer varit ett par i drygt ett och ett halvt år. Men mitt bland kärlekens moln befinner sig Pernilla också i ett flyttkaos: Pernilla har därför tvingats till ett stort beslut med Christian.

Pernillas Wahlgrens ånger med flytten: "Är så less"

I många år bodde Pernilla med barnen i det gröna kedjehuset på Lidingö med sjöutsikt, men nu är det sålt. Samtidigt är det nya huset som byggs från grunden långt ifrån klart. Husbygget har stött på en rad problem och inflytt har därför behövts skjutas upp, gång på gång.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Pernilla trodde till en början att hon i princip skulle kunna flytta från det gamla till det nya. Riktigt så blev det ju inte.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld är Pernilla precis i sluttampen av all packning innan sista flyttlasset ska gå – och hon har fullständig panik.

– Alltså jag är så less på den här flytten. Det är absolut det värsta jag vet, säger hon frustrerat.

Det gröna "Wahlgrens värld"-huset är sålt.

Till hjälp har hon barnens gamla barnflicka – och självfallet Christian som är förbluffad över Pernillas rekordmånga flyttkartonger.

– Jag har ju flyttat några gånger, men jag har aldrig varit med om så här mycket saker, menar han.

Men till skillnad från Pernilla håller han humöret uppe!

– Jag ser mig som en otroligt positiv och glad människa, men den här flytten håller på att ta ifrån mig allt det glada. Den här sköna harmoniska bekymmersfria Pernilla, hon finns inte nu, berättar Pernilla och fortsätter:

Annons

– Men så går Christian runt i det här kaoset är glad och på bra humör, det är nästan lite provocerande.

Christians hus i Åkersberga.

Pernillas beslut med Christian Bauer efter huskaoset

Ja, kanske är det för att flyttlasset går direkt från Pernilla hem till Christian! Pernilla står ju bostadslös medan Christian har ett attefallshus i Åkersberga, norr om Stockholm.

– Jag tror nästan att Christian tycker att det är lite mysigt att jag ska flytta in hos honom, jag vet inte om jag känner likadant, säger Pernilla i serien.

Tyvärr för Christian så blev ju inte den boendesituationen särskilt långvarig – i stället flyttade Pernilla in på hotell till en början, men bor numera i Bianca Ingrossos nya lyxvåning.

Men snart blir trots allt Pernilla och Christian officiellt sambor, när det är dags för inflytt i drömbygget på Lidingö.

Pernillas nya hus på Lidingö.

Foto: TT, Discovery+

Annons