Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer: "Säger hejdå"

Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer: "Säger hejdå"

Pernilla Wahlgren har varit i huset i Marbella en längre tid, och nyligen åkte även hennes kärlek Christian Bauer ner. Men nu åker de vidare för nya äventyr!

Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel
Slå på ljud

Familjen Wahlgren har semester och den har under veckorna spenderats på olika håll. Bianca Ingrosso har bland annat njutit av somriga dagar i ett lyxhus ute på Värmdö – med en prissumma på 75 000 kronor per vecka.

Pernilla Wahlgren har däremot semestrat nere i Marbella där hon har sitt rosa drömhus. Till en början var hon där med sonen Theo, sedan kom vännen Jennifer, och till sist var det äntligen dags för lite kärlekssemester!

Pernillas Wahlgrens romantiska semester med Christian Bauer

Efter några veckor isär anlände Pernillas stora kärlek Christian Bauer i Spanien. När de slutligen fick hålla om varandra brast Christian ut i tårar. Pernilla beskriver det hela som taget ur en kärleksfilm.

– Han var så fin och tårarna rann på honom så kramade jag honom. Så sjukt att jag träffar någon på en flygplats och vi står och kysser varandra jättelänge, det är sånt här som jag bara har sett på film.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens erkännande om relationen – nu berättar hon

Bianca Ingrossos lyxvilla i Palma – 385 000 kronor!

Men nu har paret valt att fara vidare. Bianca Ingrosso har nämligen hyrt ytterligare en lyxvilla, denna gång i Palma på Mallorca. Och det är inte vilket hus som helst. Bianca spenderar nu mer än dubbla beloppet av det hon betalade för huset på Värmdö.

På hemsidan Mallorca Collection står det att drömvillan kostar 192 500 kronor att hyra i en vecka. Och Bianca med vänner och familj ska tillbringa minst två veckor där, vilket gör att kalaset bör landa på 385 000 kronor.

Pernilla och Christian på resande fot – från Marbella till Palma

Det var på söndagen som Pernilla och Christian tog sitt pack och pack och lämnade Marbella.

"Säger hejdå till Marbella för den här gången. Och nu mot nya äventyr!", skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Hittills har Bianca haft sina vänner över, men nu är det alltså familjens tur. Och Pernilla och Christian verkar nöjda över beslutet att ha tagit sig från det ena semesterparadiset till det andra.

"Maaagisk dag i går i paradis-huset som Bianca Ingrosso hyrt på Mallorca. Så mysigt att landa här & möta upp Bianca, Benjamin & Theo (Oliver är kvar hemma & jobbar & har hundarna) Theo har varit i Spanien i en månad nu, & pratar väl flytande spanska när han kommer hem, haha. Hade så mysigt med alla kidsen att jag helt gömde bort att ta bilder. Bra betyg."

Foto: Instagram

LÄS MER: Svenskdam avslöjar: Kronprinsessfamiljen är på hemlig båtsemester – vi har bilden!

LÄS MER: Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen – efter uppbrottet från Paolo

LÄS MER: Charlotte Perrellis semester med maken – bor i spanska lyxvillan!