Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens beslut med Emilio Ingrosso – 20 år efter skilsmässan

10 jun, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Efter år av bråk tog de ett beslut.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren var ett av kändis-Sveriges hetaste par. De skapade rubriker dagligen i flera år – men det som började som nyfikenhet kring det otippade paret byttes snabbt ut mot skriverier om en destruktiv relation.

Både Pernilla och Emilio har tidigare uttalat sig om de sista åren av deras äktenskap som kantades av bråk, vilket i slutändan ledde till skilsmässa.

Men de har trots allt tre barn ihop, Oliver, Bianca och Benjamin – och för deras skull tog de ett beslut.

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos skandaläktenskap

Kärleken var intensiv mellan Pernilla och Emilio. Han började som bakgrundsdansare och det ena ledde till till det andra.

När de gick ut med förhållandet var det i princip det bästa som hänt medievärlden.

Annons

– En kille från förorten, dansare, en tjej från en artist- och skådespelarfamilj, det var sån otrolig motpol, har Emilio sagt i Framgångspodden.

All cirkus omkring dem tog så småningom ut sin rätt. Efter fem år som gifta gick Emilio och Pernilla skilda vägar. Men bråken fortsatte – tills dess att återvändsgränden var ett faktum.

Beslutet för barnen

I en intervju med Hälsoliv berättar Emilio om de före detta makarnas överenskommelse.

– Vi tog fem minuter utanför min restaurang (i Palma reds. anm.) när hon var där med sina kompisar. Vi sa att vi måste förstå en sak. Vi har tre barn tillsammans. På vår gravsten kommer det fortfarande stå att vi är föräldrar till dem. Vi kommer alltid att vara det så det är idiotiskt att vi ska bråka. Vi lever inte för evigt. De kommer få barn, det är fester, bröllop, dop. Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem. Barnen kommer inte välja. Nu får vi gå vidare och föregå med gott exempel också för dem. Hålla på att tjafsa och gräva i det gamla gör att de tappar respekten för oss.

Foto: TT

Annons