Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens bröllopslycka med Christian Bauer – nya bilderna visar!

28 aug, 2023, 13:00 

Nu delar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer med sig av bilder från bröllopet!

Annons

Pernilla Wahlgren är van att hålla ett högt tempo. Är det inte inspelning av Wahlgrens värld, är det teaterföreställingar, programledarjobb på Skansen eller häng med familjen.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Men när schemat kantas av jobb får andra saker stå åt sidan. Ifjol förlovade hon sig med sin stora kärlek Christian Bauer, och först var tanken att bröllopet skulle äga rum redan i sommar, något som sedan ändrades.

– Det kommer vara så mycket för mig med ”Allsång på Skansen”. Och jag har bara känt att bröllop är också ett så stort projekt. Och något som jag verkligen vill ska bli den bästa, bästa dagen, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren med sin älskade Christian Bauer.

Pernilla Wahlgrens bröllopsplaner med Christian

Däremot pågår planeringen för fulla muggar. Pernilla och Christian har en tanke om att eventuellt gifta sig utomlands, i sitt älskade Spanien, och har redan börjat kolla på lämpliga lokaler – trots att det är en väntetid på över ett år.

Annons

– Det är en mardröm för en sån som mig som älskar att vara ute sent i tid och göra allt i sista minuten. När jag plötsligt insåg att man måste börja planera allt redan nu.

– Jag kommer inte ha marängklänning, och det kommer nog inte bli bröllop i en kyrka denna gång. Vi har ju gjort det båda två tidigare. Och vi ser väl båda två att det har något med natur att göra, säger Pernilla till Expressen.

Bröllopslyckan: ”Älskar”

Under tiden får Pernilla och Christian njuta av andra bröllop! Och det har de också sett till att göra. I helgen gifte sig några av parets vänner, vilket så klart var väldigt roligt att bevittna.

På Instagram har Pernilla delat med sig av flera bilder från den stora kvällen. Hon har dessutom kommit med en insikt: att hon tycker väldigt mycket om att gå på bröllop med Christian.

”Älskar att gå på bröllop med dig…”, skriver hon i ett inlägg.

Foto: TT/Instagram

Annons